Jwl123 napisał:Kilka mlek i nareszcie to właściwe - Hipp combiotik. Dobry skład a do tego probiotyki i prebiotyki - najbardziej zbliżone do mleka mamyA gdzie kupujesz mleko Hipp? Można znaleźć online w dobrej cenie?
Plutonka napisał:on line jak najbardziej - już Ci nawet ktoś odpowiedział na stronie dodomku. Jeśli chodzi o sklepy stacjonarne to "poluję" na promocje w rossmann, biedronka, lidl, netto,tesco, auchanJwl123 napisał:Kilka mlek i nareszcie to właściwe - Hipp combiotik. Dobry skład a do tego probiotyki i prebiotyki - najbardziej zbliżone do mleka mamyA gdzie kupujesz mleko Hipp? Można znaleźć online w dobrej cenie?
Jwl123 napisał:zamawiałaś HIPP przez stronę dodomku.pl?? Kilka razy zamawiałam, mają bardzo dobre ceny i szybko dostarczająPlutonka napisał:on line jak najbardziej - już Ci nawet ktoś odpowiedział na stronie dodomku. Jeśli chodzi o sklepy stacjonarne to "poluję" na promocje w rossmann, biedronka, lidl, netto,tesco, auchanJwl123 napisał:Kilka mlek i nareszcie to właściwe - Hipp combiotik. Dobry skład a do tego probiotyki i prebiotyki - najbardziej zbliżone do mleka mamyA gdzie kupujesz mleko Hipp? Można znaleźć online w dobrej cenie?
Meggi85 napisał:Była moja mama i dalej jest promocja dla seniora. Rabat 20% się naliczył na całość recepty więc w ogóle super, bo ponad 100zł zaoszczędziła.Moja też była dziś i dostała rabat. 20% to bardzo dużo jak sie co miesiac leki wykupuje.