Favore.plForumPozostałe tematy

Ubranka dla dzieci - sklep czy internet?, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Ubranka dla dzieci - sklep czy internet?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 z 3
  • Nadia85 19 sty 2016, 14:24     (ostatnio zmieniony przez autora 19 sty 2016, 14:24, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja większość ubrań dla dziecka kupuję w marketach Lidlu, bądź Tesco. Jedynie co to przez internet kupuję buty, które wcześniej oglądnę w sklepie. Ceny butów są wiele tańsze w internecie niż w sklepach przymrużenie oka
  • VictoriaB 24 lut 2016, 11:50     (ostatnio zmieniony przez autora 24 lut 2016, 11:51, w całości zmieniany 1 raz)
    Rzeczywiście, w Lidlu maja fajne ciuszki, tylko nie są cały czas w ofercie. Kiedy czegos potzrebujemy może okazac się, że nie ma tego w sklepie. W sieci też kupuję, najczęściej szukam promocji, wyprzedaży albo odkupuję ubranka z drugiej ręki. Teraz poluje na wiosenną kurteczkę, abo płaszczyk dla mojej córy, taki fajny znalazłam:

ten ze sprzedajemy.pl
  • sonique321 7 lis 2016, 14:21
    Wszystko zależy od sklepu. Jak zamawiałam ubranka na stronie Balumi to cenowo wyszło identycznie jak w sklepie stacjonarnym, a zaoszczędziłam sobie chodzenie po sklepach i kolejki, których bardzo nie lubię język Jak zastanawiacie się [url=http://www.cafe-mama.pl/komplety-do-chrztu-czyli-jak-szybko-i-kompleksowo-wybrac-ubranka-na-chrzest/]jakie ubranko na chrzest kupić dziecku[/url] to warto poczytać na ten temat. Dla mnie ważny był materiał z jakiego zrobione jest ubranko i jego krój.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum
Poprzednia: praca za granica