Witajcie posiadam mały sklep internetowy z częściami elektronicznymi. Potrzebuję jakiegoś w miarę taniego kuriera, bo u mojego obecnego przy większej ilości paczek wychodzi naprawdę drogo. Czytałem coś o brokerach kurierskich, słyszeliście może o czymś takim? Podobno jest taniej. Gdzie znajdę te firmy?
u brokerów kurierskich ceny są zazwyczaj dużo niższe niż u tradycyjnego kuriera, K-EX ma często dobre ceny u brokerów, zobacz cennik na http://www.wysylajtaniej.pl/?akcja=cennik tu są najtańsze paczki K-EX'a. Jak prowadzisz sklep to powinno Ci się przydać, zdecydowanie taniej wyjdzie u takiego brokera kurierskiego jak ten, szczególnie jeżeli dużo paczek wysyłasz.
Lord10 dzięki za odpowiedź przejrzałem ofertę i cennik tego brokera wysyłaj taniej i wygląda nawet ok 12zł za paczkę 5kg to nie tak dużo. A nie wiesz może jak z jakością, bo zależy mi żeby to szybko docierało do klientów?? Wysłałem również zapytanie o ofertę tak jak radził gienek i zobaczymy może jeszcze coś ciekawego się trafi
Dzięki wszystkim za odpowiedzi jednak zdecydowałem się na to wysylaj taniej. właśnie wysłałem 2 paczki dla klientów i raczej pozostanę przy tym brokerze bo jest najtańszy na chwilę obecną