Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Designerskie przedmioty do domu, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Designerskie przedmioty do domu

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • mscislaw 15 kwi 2013, 19:38
    Mogę Wam polecić sklep w którym zaopatrzyłem swoje biuro w artykuły biurowe i papiernicze. Mają tam naprawdę duży wybór różnych produktów a ceny są niskie.
    Mam firmę i często u nich zamawiam.
  • AstaLawista 22 kwi 2013, 20:32
    Meble designerskie? Ja znam wobeline.pl, a tam są zarówno rzeczy w stylu kolonialnym, rustykalnym, glamour oraz w stylu nowoczesnym przymrużenie oka są naprawdę ładne i nadają wnętrzom klimat przymrużenie oka mi najbardziej podobają się rustykalne, chciałabym taką sypialnię przymrużenie oka
  • bartosz_s 24 kwi 2013, 9:44
    A może stara moda w nowym designerskim stylu
    Modo Rogi Mad Bull 1720
  • erykit 18 cze 2013, 12:50
    W tym sklepie posiadają naprawdę świetne przymrużenie oka Bardzo ciekawe designerskie wzory i kolory - zamówiłem w tym roku kilka - zarówno do domu jak i do swojej firmy.
  • zlotyklos 20 cze 2013, 10:08
    fajne są takie przedmioty, bo dzięki nim nawet najzwyklejsze przedmioty wyglądają i prezentują się nowocześnie i z pomysłem. A mnie to bardzo cieszy, bo lubię się otaczać ciekawymi i nietypowymi przedmiotami. Widziałam na stronie że mają też spory wybór niesamowitych i ciekawych przedmiotów.
  • zott 24 cze 2013, 12:16
    zajrzyj na stronę firmy TORUS Meble. Proponują wiele ciekawych i nowatorskich rozwiązań. Ekipa w całości składa się ze stolarzy, także właściwych ludzi na właściwym miejscu. Używają naturalnych materiałów najwyższej jakości. Obejrzyj galerię zrealizowanych projektów, może coś Cię zainspiruje.
  • Blue89 25 cze 2013, 12:11
    Ja w Ikei zawsze coś ładnego znajdę.
  • maverick88 27 cze 2013, 11:53
    Ja osobiście korzystam z pomocy analityków. Gdy są mi potrzebne, analizy i raporty, wiem, ze mogę na nich liczyć, bo non stop są dostępni i służą pomocą. Ich funkcjonalność jest godna polecenia.
  • wioletakrab 27 cze 2013, 15:37
    ja korzystam z projektu kiedy na początku się rozkręcali nigdy nie pomyślałabym, że rozciągną swoją działalność na tak wiele różnych gadżetów i przedmiotów codziennego użytku. I ten wygląd ich produktów. Wow! dodatkowo wspaniały case jak dobrze rozporządzać środkami z unii europejskiej uśmiech
  • ewa1974ll 29 lip 2013, 12:21
    A ja polecam maszynę do szycia
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum
Poprzednia: Budki dla ptaków