Luiziana napisał:mam dużą styczność, więc z czystym sercem polecę Electroluxa MaxiFlex z trzecim koszem. Świetnie się sprawdza przy dużejjj roszinie lub gościachNie wiem czy próbowałaś ale ta zmywarka ma też opcję mycia blachy z piekarnika w tym górnym koszu. Uwielbiam tą opcję, bo nigdy się z taką się nie spotkałam a to mega potrafi ułatwić życie
Ogryzka napisał:Naprawdę? Domywa blachy? Nie spotkałam się z tym. Zresztą musi być pojemna skoro się mieszczą.Luiziana napisał:mam dużą styczność, więc z czystym sercem polecę Electroluxa MaxiFlex z trzecim koszem. Świetnie się sprawdza przy dużejjj roszinie lub gościachNie wiem czy próbowałaś ale ta zmywarka ma też opcję mycia blachy z piekarnika w tym górnym koszu. Uwielbiam tą opcję, bo nigdy się z taką się nie spotkałam a to mega potrafi ułatwić życie
Zonka25 napisał:Ja mam zmywarkę QuickSelect, jest o tyle fajna, że to ja wybieram jej czas pracy a ona dostosowuje program pracyCałkiem fajna funkcja w tej zmywarce, bo jak się człowiek spieszy, albo goście w drodze to można ustawić szybkie mycie.
Martyna29 napisał:Jest pojemna, a blacha mieści się na górnej szufladce, więc cała zmywarka poza tym pozostaje jeszcze do załadowania. Dla mnie to genialne wyjście. Electrolux świetnie to wymyślił.Ogryzka napisał:Naprawdę? Domywa blachy? Nie spotkałam się z tym. Zresztą musi być pojemna skoro się mieszczą.Luiziana napisał:mam dużą styczność, więc z czystym sercem polecę Electroluxa MaxiFlex z trzecim koszem. Świetnie się sprawdza przy dużejjj roszinie lub gościachNie wiem czy próbowałaś ale ta zmywarka ma też opcję mycia blachy z piekarnika w tym górnym koszu. Uwielbiam tą opcję, bo nigdy się z taką się nie spotkałam a to mega potrafi ułatwić życie