Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Jak zrobić taras z kostki?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak zrobić taras z kostki?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Grantorino 27 wrz 2010, 22:41
    Też mam taras z kostki i jestem zadowolony i pod zwględem wyglądu, i pod względem praktyczności. Mieliśmy już dość pękających płytek...
  • Yosemitysam 28 wrz 2010, 6:16
    Ok czyli jako podsypkę piasek lub tłuczeń? Gruz z budowy się nie nadaje? Bo mi troche zostałouśmiech
  • Grantorino 28 wrz 2010, 9:18
    Nie no czemu nie? Podbudowa z gruzu jest dobra, tylko żeby było równo. Na to trochę żwiru i piasku, w zupełności wystarczy.
  • latynowska8 28 wrz 2010, 13:04
    To czy będzie się wnosił piach zależy po prostu od tego czy go zamieciemy wcześniejuśmiech Na płytkach też można mieć piach.
    Kostka jest trwała, nie pęka i się nie odkleja no i nie jest śliska. Można ja polecić na taras i schody. Poza tym super efekt!
  • michal44 24 paź 2010, 12:38
    proponuję taras z kamienia polnego ciętego na gr.2.5cm i płomieniowany
  • kamo34 25 kwi 2013, 12:35
    Deski na taras zamówiłem z Warszawy - Taras Studio. Dodatkowo mają oni w swojej ofercie różne środki pielęgnacyjne, a na stronie pokazane jak wykonać taras uśmiech

• bartosz_s 29 kwi 2013, 9:20     (ostatnio zmieniony przez autora 29 kwi 2013, 12:08, w całości zmieniany 3 razy)
    Taras z kostki może bardzo fajnie wyglądać, zwłaszcza jak jest odpowiednio dobrany i skomponowany z pozostałą nawierzchnią wokół domu.

• plny 8 cze 2013, 15:22
    Mi taras wykonała firma z Warszawy z kostki brukowej. Naprawdę ciekawie to wyszło, komponuje się z całą resztą ogrodu i daje dobry efekt. uśmiech
  • zuzia83 11 wrz 2013, 8:10
    Bloczki betonowe sprawdzą się, żeby taras na brzegach był stabilniejszy. Na podsypkę, która będzie pod kostką to najlepiej użyć dobrego cementu, może być Multi 32,5N Górażdże. Generalnie to jeden dzień roboty.
  • waloria 12 wrz 2013, 9:54
    zuzia83 napisał:Bloczki betonowe sprawdzą się, żeby taras na brzegach był stabilniejszy. Na podsypkę, która będzie pod kostką to najlepiej użyć dobrego cementu, może być Multi 32,5N Górażdże. Generalnie to jeden dzień roboty.
    Dokładnie, dzień- dwa, dla leniwych - trzy język
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum