Myślę, że nie tylko w promocji, bo i normalnie dobrą pralkę można kupić w cenie do 1200 zł.
Odnośnie cichych i niedużych pralek wpadł mi ostatnio w ręce artykuł na temat pralek Compactowych. Mają niecałe 50 cm głębokości i można już znaleźć taką 6, 7 kilo.
szyjebolubie
20 mar 2013, 15:48 (ostatnio zmieniony przez autora 25 mar 2013, 16:23, w całości zmieniany 3 razy)
Dziwi mnie, że nikt nie wspomniał o sposobie pakowania – czy od góry czy z boku. My mamy taką z góry i bardzo ją sobie chwalimy, mimo że tylko czasami można ją traktować jako półkę . Mamy Mastercooka i jesteśmy zadowoleni. Zapamiętuje najczęściej używane programy i oszczędza wodę bo to klasa A++. No i pierze, a to najważniejsze. Zapłaciliśmy za nią około 1300zł, a że kupowaliśmy ją jakiś czas temu to teraz może być nawet tańsza.
A wracając do tych pralek poniżej tysiąca, to mógłby ktoś podzielić się jeszcze jakimiś przykładami? Nie szukam niczego specjalnie dużego, mieszkam sama.
kupiłem dwa miesiące temu samsunga za 1050zł, po miesiącu jak zaczyna prać wydaje dziwny odgłos skrzypienia na początku, tak jakby coś było nienasmarowane, i już trzeba dzwonić do serwisu
Na inne firmy tez nie musisz wydawać fortuny. A czasami nawet lepiej dopłacić i przynajmniej mieć coś dobrego. Ja jestem przekonana do firmy whirlpool, bo sprzęty z tej firmy w moim domu działają długo.