Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Jaką wybrać pralkę?, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaką wybrać pralkę?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • ElaW 18 lut 2014, 9:50
    Teraz jest promocja w media expert: przy zakupie pralki klienci otrzymają rabat o wysokości 200 zł na wybraną lodówkę LG kombi. uśmiech Myślę, że jak ktoś się urządza to spodoba mu się taka promocja przymrużenie oka.
    A jeśli chodzi o wybór pralki to zależy czego od niej oczekujesz, napisz coś więcej a na pewno doradzimy uśmiech
  • zataraa2 18 lut 2014, 13:57
    szkoda, że się nie załapałam na tą promocję, niedawno kupiłam i pralkęi lodówkę LG, zawsze mnie omijają fajne promocje ! Ale nie żałuję zakupu bo sprzęt jest świetny
  • ElaW 25 lut 2014, 14:00
    zataraa2 napisał:szkoda, że się nie załapałam na tą promocję, niedawno kupiłam i pralkęi lodówkę LG, zawsze mnie omijają fajne promocje ! Ale nie żałuję zakupu bo sprzęt jest świetny
    A jak Ci się spisuje lodówka od LG? Bo ja mam pralkę już i fakt jest super, ale teraz moja mama jest na etapie kupowania pralki to może i na nową lodówkę ją namówię przymrużenie oka.
  • zataraa2 19 mar 2014, 21:12
    lodówka jest super! Bardzo pojemna, cieszę się, że mam zestaw sprzętów tej samej marki uśmiech. Lodówka ma fajną szufladę na warzywa/owoce, bardzo długo zostają świeże, widać róznicę w porównaniu z wcześniejszą lodówką. Duży plus jest też za to, że bez trudu ją można otworzyć, wyjąć półkę czy wstawić coś większego do lodówki.
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum