Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Jaką wybrać wannę ?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaką wybrać wannę ?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • enator 24 wrz 2013, 14:56
    Przede wszystkim taką, która będzie odpowiadać naszym potrzebom i z jakimiś bajerami, np bąbelki uśmiech Dodatkowy atut to jej wielkość, żeby można było swobodnie się wyprostować język
  • Agna 27 wrz 2013, 12:36
    Owalne super!
  • basker 3 paź 2013, 11:44
    Myślę, że najlepsze są [url=http://]wanny[/url] akrylowe. W wannach akrylowych można bez problemu zamontować hydromasaż. Wanna taka jest ciepła w dotyku, jej powierzchnia jest gładka i łatwo się ją czyści,bardzo łatwe w transporcie i montażu, ponieważ są lekkie.
  • seweryn13 7 paź 2013, 21:06
    Wszystko zależy od waszych "łazienkowych" nawyków. Szczerze powiedziawszy ja zdecydowałem się na niewielką wannę narożną. Po montażu od razu wydała mi się za mała i byłem nawet gotów ją wymienić na większą. Teraz z perspektywy czasu nie żałuję, że jest taka mała. Ja po prostu wolę prysznic. A z wanny korzystam raz na pół roku.
  • anulka227 23 paź 2013, 12:32
    Ja sobie kupiłam dosyć tanio wannę prostokątną o wymiarach 160x70. Potem okazało się, że to kompletnie nie pasowało, ale w sklepie przyjęli zwrot i pomogli mi wybrać inny model. Teraz mam narożną - zwyczajnie lepiej się sprawdza w mojej łazience uśmiech
  • kifonda 5 sie 2015, 5:30     (ostatnio zmieniony przez autora 5 sie 2015, 19:42, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja też uwielbiam prostokątne. Akurat jak dzisiaj szukałam wylewki kuchennej [url=http://armaturawodna.pl/hydrauliczne/wylewki-kuchenne]tutaj[/url], to właśnie mignęły mi piękne wanny. Muszę im się bliżej przyjrzeć, to może wymienię w końcu moją staroć...
  • SylwiaDuszek 6 sie 2015, 14:05
    Obecnie modne są wanny wolnostojące, co raz większa liczba osób montuje sobie takie wanny nie tylko w łazienkach a nawet w salonie, oczywiście jeśli ktoś ma na tyle miejsca uśmiech
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum