-
Myślę, że [url=http://]schody wewnętrzne[/url] powinny być przede wszystkim drewniane. Zresztą sami zobaczcie to, co podlinkowałem. Piękna sprawa ;-)
-
-
Jeżeli decydujesz się na wybór schodów musisz wziąć pod uwagę jak będzie wyglądało wnętrze. Ja jestem zwolennikiem drewnianych schodów, bo i wnętrza lubię ciepłe i przytulne.
-
Tak jak wspominałem - tylko schody drewniane. Wyglądają genialnie, odmieniają wnętrze i sprawiają, że jest ono atrakcyjne. Zresztą sami zobaczcie
-
Mnie dużo bardziej podobają się drewniane niż betonowe, choć ostatnio moja uwagę przykuły schody metalowe zakręcane do góry, jednak takie nie do każdego wnętrza pasują.
-
Mi osobiście bardzo się podobają schody samonośne. Są to schody wykonane z najlepszego materiału.
-
-
Schody wewnętrzne tylko drewniane. Nie kombinuj z betonowymi. Ktoś się poślizgnie, to głowa rozbita. Kiedyś nie było pieniędzy to ludzie tak robili.
-
Mi osobiście podobają się z drewna egzotycznego.
-
zott - skoro tak, to zerknij sobie na poprzednie wpisy moje, są tam zdjęcia schodów Prudlika, z drewna egzotycznego. Genialne, prawda?
-
fleszyn
1 sie 2013, 10:31 (ostatnio zmieniony przez autora 1 sie 2013, 10:31, w całości zmieniany 1 raz)
Ja polecam zainwestować przede wszystkim w jakość i sprawić sobie takie schody z prawdziwego drewna które są bardzo wytrzymałe i zachowają dobry wygląd przez długie lata. Mogę polecić tą markę - montowali mi schody we własnym domu i jestem zadowolony. Wszystko szybko, sprawnie i niedrogo,.
-
Chyba nikt tutaj o zastosowaniu innego rozwiązania nie mówił - również mam schody Prudlik, dębowe. Tylko drewniane schody nadają wnętrzu takiego uroku i efektownie wyglądają. Jakoś nie wyobrażam sobie, aby w tym miejscu, znajdowały się schody betonowe...