-
Też zawsze odgrzewam w piekarniku, mam też własnie taki z Electrlouxa z wykorzystaniem pary, jedzenie jest przepyszne do tego można zrobić to szybko
-
-
Zawsze to zdrowsze jedzenie odgrzane w takim piekarniku na parze niż np. w mikrofali.
-
Dokładnie, zresztą dla mnie tez szybko i przyjemnie, nawet nie mam już mikrofali w domu.
-
A to podgrzewacie też jedzenie w piekarniku? W takim parowym to też dobry pomysł? Ja mam akurat piekarnik SteamBake od Electroluxa.
-
Jak masz dobry piekarnik taki właśnie od Electroluxa to lepiej odgrzewać w piekarnik, zdrowsze i smaczniejsze.
-
-
Też zastanawiam się na zakupem nowego piekarnika od Electroluxa, kusi mnie ta nowa seria Black Mat, może ktoś z Was ma?
-
Ja się zdecydowałam na lodówkę z tej kolekcji, świetnie wygląda, a sprzęt jakością również nie zawodzi wiadomo jak to electrolux.
-
Kabanos
30 wrz 2021, 16:48 (ostatnio zmieniony przez autora 30 wrz 2021, 17:30, w całości zmieniany 2 razy)
Ostatnio myśleliśmy o wymianie kuchenki mikrofalowej ale nie wiem czy do zabudowy czy wolnostojącej. Podobały mi sie modele z Toshiba. Ładne sprzęty, dość pojemne. Ktoś ma i może polecić?
-
Mam mikrofalę Toshiba i mogę polecić, bardzo funkcjonalna i z ładnym designem. Toshiba robi wysokiej jakości sprzęty, więc nie ma co się dużo zastanawiać.
-
Polecam http://trucktruck.pl/do-czego-sluzy-piekarnik-zeliwny/ bardzo dobra decyzja.