@katarzynag8, ja myślę, że to zależy od dzieci, tzn. jeśli masz BAAARDZO aktywne dzieciaki, to łóżko piętrowe może być ryzykowne - może się wiązać z mniejszymi i większymi urazami. Poza tym, tak jak wspomniałaś, mogą pojawić się spory. Ale to już kwestia indywidualna, na pewno zakup musisz dobrze przemyśleć i uwzględnić usposobienie dzieci. Może też spytaj je co o tym sądzą? Jeśli od razu zaczną się wykłócać, kto bierze górę, to chyba sprawa jasna

Albo w ogóle nie będą zainteresowane.
@awa88, ooo, widzisz, ja też bardzo lubię meble skandynawskie

Moja córka jeszcze jest w takim wieku, że większość czasu poświęca na malowanie, rysowanie i inne prace manualne, szukałam więc dla niej dużego, wygodnego stolika. Według mnie to rzecz dość istotna w pokoju dziecięcym, zwłaszcza, gdy jeszcze nie spędzają całych dni przy typowym biurku nad szkolnymi zadaniami. Szperałam, szperałam i trafiłam na takie cudo: [url=http://ikershop.com/pl/m04/184-stolmaplem04.html]Stół MAPLE - M04 - fioletowy[/url] Zauroczył mnie totalnie

Świetny, nowoczesny design, a sama konstrukcja okazała się bardzo stabilna. Do kompletu można kupić krzesła w tej samej kolorystyce i stylistyce. No i zamawiając przez internet można naprawdę sporo zaoszczędzić, a zakup jest na długie lata, bo i w pokoju nastolatka myślę, że sprawdzi się bardzo dobrze. Bo o tym też warto myśleć, inwestując w pokój dziecięcy.