Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Meble do pokoju dziecka - co istotne?, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Meble do pokoju dziecka - co istotne?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Agna 30 wrz 2015, 20:36
    Cena łózka?
  • koonik 30 wrz 2015, 21:48
    Przede wszystkim to, żeby były bezpieczne.
  • Glinka 1 paź 2015, 17:24
    Meble w pokoju dziecka muszą być kolorowe. Takie też meble były w pokoju naszego synka. Niestety wszystko za czasem niszczy się- szczególnie w pokoju małego dziecka. Mieliśmy wymienić meble w pokoju synka, jednak zdecydowaliśmy się na zakup oklein. Okleiliśmy meble i teraz wyglądają jak nowe. Zapewne niebawem synek znów zniszczy wierzch mebli- wtedy znów zdecydujemy się na kolejną okleinę.
  • pistacja 19 paź 2015, 10:45     (ostatnio zmieniony przez autora 4 lis 2015, 12:38, w całości zmieniany 2 razy)
    Istotne jest to, aby meble posiadały odpowiednie atesty i sprzyjały tym samym bezpieczeństwu dziecka. Do tego segmentu zaliczają się między innymi meble i [url=http://atbmeble.pl/]akcesoria meblowe dla dzieci z atbmeble[/url]. Warto zerknąć na tę stronę, bo mają produkty naprawdę wysokiej jakości.
  • UllKa 13 lis 2015, 15:25
    Atesty i dobrze żeby były wykonane z materiałów ekologicznych.
  • Karolcia100 23 lis 2015, 12:26
    Ja mojemu Kacperkowi kupowałam rok temu meble biało-niebieskie z tego sklepu. Standardowo - łóżko, komoda, biurko. Dodatkowo mąż zamontował mu białe półki. Pokój ma niebieski, więc stwierdziliśmy, że będą mu pasować, zresztą sam wybierał i te mu się spodobały. Nie zniszczył ich, one same w sobie też są solidnie wykonane. Jeśli jednak dziecko jest aż nadto aktywne i niszczy rzeczy i meble w swoim pokoju to wtedy lepiej z bieli zrezygnować..
  • marthetmannrr 30 lip 2021, 8:51
    Mój syn uwielbia zielony więc zrobiliśmy mu małą dżungle w pokoju wielki uśmiech Takze mysle, ze idealnym rozwiazaniem na meble do pokoju dla dzieci jest kierowanie sie kolorystyką którą lubią! jesli chodzi o meble, to mysle ze biureczko, biblioteczka i kącik zabawowy no i oczywiście łóżko przymrużenie oka jak ktoś szuka dobrego materaca, do mój syn śpi na hilding funky i polcamy
  • wilgga 28 maj 2023, 13:55
    Dla dziecka potrzebny będzie i dobrej jakości materac. Polecam marke Fiki Miki. Mieliśmy i do łóżeczka od nich materac , teraz mamy materac Vera + już z tych wiekszych
  • szerol 5 gru 2024, 10:57
    Zobacz http://rmdbikeco.pl/gdzie-zamowic-meble-do-salonu/ polecam.
  • zuziagola 13 gru 2024, 21:45
    Poza meblami, do wyprawki trzeba też wybrać odpowiedni wózek. Wybór nie jest łatwy, bo jest ich sporo na rynku. Ja polecam wybrać coś od firmy Cavoe, bo można mieć pewność co do ich jakości. Sama będę kupować model Moi+, który spełnia moje oczekiwania, a jednocześnie jest wózkiem na tyle lekkim i małym, że i podróże będą z nim na maksa wygodne.
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum