Zależy do czego ma być takie ogrodzenie... Bo jeżeli chciałbyś chronić jakiś obiekt typu parking strzeżony, obiekt przemysłowy czy magazyn lub pak technologiczny to trzeba postawić na ogrodzenie najwyższej jakości i tutaj warto jest zastosować panele ogrodzeniowe - które sforsować jest bardzo trudno.
Wiadomo, że lepiej metalowe, ponieważ trudniej jest je rozwalić. Ogrodzenie powinno być solidne oraz wysokie, żeby nikt niechciany nie wkradł się na naszą posiadłość.
"Wiadomo, że lepiej metalowe, ponieważ trudniej jest je rozwalić. Ogrodzenie powinno być solidne oraz wysokie, żeby nikt niechciany nie wkradł się na naszą posiadłość."
To zależy. Jeśli masz sąsiadów i potrzebujesz tylko odznaczyć swoją granicę, odgrodzić się, a z ich strony nic ci nie grozi to jak najbardziej drewniany płot ci wystarczy, chociażby ten z Andrewexu, który dawałem wcześniej. Natomiast jeśli chcesz coś od ulicy to można oba elementy sprawnie połączyć. Aczkolwiek i są też tacy, którzy płot drewniany kładą także i od frontu.
Nie mamy dużej posesji, więc wolałabym całość mieć zrobioną jednakowo. To wydatek, który jest inwestycją na lata i spokojna będę o jakość. Mam zaufanie do Andrewexu.
Swojezdanie
12 kwi 2013, 16:29 (ostatnio zmieniony przez autora 12 kwi 2013, 16:30, w całości zmieniany 1 raz)
Drewniane bardziej mi się podobają, a jednak coraz więcej ludzi decyduje się na metalowe i my też takie ogrodzenie mamy, ale jak kiedyś będzie możliwość, to zmienimy na drewniane