Ja jestem za drewnianym ogrodzeniem. Jeśli się o nie odpowiednio dba to wygląda pięknie My właśnie kończymy budowę domu i rozglądamy się za ogrodzeniem.
Teraz zmieniliśmy na metalowe, i patrząc na poprzednie, drewniane był to dobry ruch
Łatwiej w utrzymaniu, tylko co jakiś czas pomalować.
Natomiast drewniane, oj kilka razy sąsiad nam uszkodził
Nam kiedyś sąsiad wjechał samochodem w ogrodzenie w nocy he he Mieliśmy siatkę i wszystko się rozpadło. W najbliższym czasie chcemy tą nieszczęsną siatkę wymienić na jakąś metalową bramę. Przęsła mamy już wybrane, chcemy jeszcze dokupić [url=http://]dekoracje stalowe[/url] w sklepie intranetowym i będziemy mogli ruszać z robotą.
nabierak
22 lis 2014, 18:23 (ostatnio zmieniony przez autora 22 lis 2014, 18:25, w całości zmieniany 2 razy)
Nie lubię jak ktoś stawia pytanie typ jajko czy kura i tylko dwie odpowiedzi są do wyboru. Ja widziałem wiele ogrodzeń, bo od dawna interesuje się tematem w kontekście mojej działki i najlepiej podobają mi się ogrodzenia z elegancko przygotowanego betonu, można je zbudować wysoko, można przedzielać prześwitem, świetnie komponują się z żywopłotem. Nie wyobrażam sobie eleganckiego żywopłotu obok prostych metalowych drutów. Obecnie myślę o czymś takim: