jarzebina napisał:Z tymi fazami to jest tak, że zazwyczaj płyty indukcyjne potrzebują tzw. siły, a nie wszędzie ona jest (w blokach najczęściej nie ma), więc nie da się korzystać z indukcji. A ta płyta, o której mowa była wcześniej, ma flexi power i działa tak samo na sile, jak i na "zwykłym prądzie", który jest wszędzie.Jarzębina ja trochę sobie czytałam o płytach indukcyjnych trochę używam, ale weź mi powiedz co to jest ten flexi power???
favcia napisał:cofnij się trochę w temacie, bo mówimy o tym od kilku dni Chodzi o to, że płyta ta nadaje się do każdego rodzaju instalacji i nie musisz mieć doprowadzonej do mieszkania tzw. siły.jarzebina napisał:Z tymi fazami to jest tak, że zazwyczaj płyty indukcyjne potrzebują tzw. siły, a nie wszędzie ona jest (w blokach najczęściej nie ma), więc nie da się korzystać z indukcji. A ta płyta, o której mowa była wcześniej, ma flexi power i działa tak samo na sile, jak i na "zwykłym prądzie", który jest wszędzie.Jarzębina ja trochę sobie czytałam o płytach indukcyjnych trochę używam, ale weź mi powiedz co to jest ten flexi power???