shogue napisał:W Warszawie w Inwestplanie można taniej kupić niż winnych miastach . Na Czapelskiej były po 6700 za m2 to nie jest zbyt wygórowana cena jak na taką lokalizację.każda cena to robienie ludzi w konia. Jak byś wiedział ile realnie kosztuje wybudowanie mieszkania to byś w życiu nie chciał tyle przepłacić a szczególnie na psełdo apartamentach po 30 m2
shogue napisał:W Warszawie w Inwestplanie można taniej kupić niż winnych miastach . Na Czapelskiej były po 6700 za m2 to nie jest zbyt wygórowana cena jak na taką lokalizację.Fakt, lokalizacja jest super, ja też wcale nie musze pchać się do miasta, wystarczy , że dojazd będzie dobry .
janna napisał:dobry czyli przed 7 rano. Później kory z każdej strony.shogue napisał:W Warszawie w Inwestplanie można taniej kupić niż winnych miastach . Na Czapelskiej były po 6700 za m2 to nie jest zbyt wygórowana cena jak na taką lokalizację.Fakt, lokalizacja jest super, ja też wcale nie musze pchać się do miasta, wystarczy , że dojazd będzie dobry .
shogue napisał:jakie kory? Inwestycja jest bardzo blisko do planowanej stacji metra „Wiatraczna”. W odległości 200 m znajduje się przystanek tramwajowy i autobusowy i pętla ZTM. Dojazd jest supersorry zapomniałem że wszyscy jeżdżą metrem i ZTM. To skąd te kory na Łazienkowskiej co rano?
shogue napisał:Opanuj się ja tylko pisze co jest obok inwestycji InwestPlanu a nie o korkach na ulicy. Nie każdy dojeżdża do pracy czy szkoły samochodem, w metrze też jest zawsze pełno ludzi.InwestPlan to ta sławna firma co dała ciała na inwestycji na Dubieńskiej w 2015 roku. Opóźnienie sięgało 4 miesięcy a kichę jaką tam zrobiono w mieszkaniach to przeraziło nawet najbardziej wyrobionych w temacie podwykonawców.