jamak napisał:Jeżeli masz stary akumulator, to zdecydowanie warto zaopatrzyć się w kable rozruchowe.Po co wydawać kasę na kable rozruchowe. Przecież zawsze można wziąć akumulator pod pachę i zabrać go do domu szczególnie jeśli temperatury są bardzo niskie
adomink napisał:Po co wydawać kasę na kable rozruchowe. Przecież zawsze można wziąć akumulator pod pachę i zabrać go do domu szczególnie jeśli temperatury są bardzo niskieA dodatkowo stanowi to pewnego typu zabezpieczenie złodziejami samochodów. Koleś przecież daleko nie zajedzie bez akumulatora
dunka napisał:I jeszcze skrobaczka do szyb lub środek w sprayu do usuwania loduNa szczęście nie muszę się tym przejmować bo mam podgrzewane przednie i tylne szyby
mallutka napisał:A korozji pozbywacie się przed zimą czy czekacie z naprawą do wiosny?Ja poczekałem te kilka miesięcy. W sumie nie wiem, czy dobrze zrobiłem, bo rdza się rozprzestrzeniła i teraz musiała zostać wykonana taka naprawdę profesjonalna [url=http://]konserwacja[/url]. No ale mam gwarancję na 5 lat i po roku będę mógł przyjechać na uzupełnienie ewentualnych ubytków.