Dobrym Oc także HdiAsekuracja może się pochwalić. Miałem z nimi umowę dość długo, dopóki nie sprzedałem samochodu. Składka nie była ani za niska, ani zbyt wysoka. Nie wiem, jak jest teraz, ale można było dostać kilka dodatkowych upustów. Pewnie na ich stronie wszystko będzie dokładnie objaśnione.
Oczywiście że są. Każdy ubezpieczyciel ma ale tam prawie zawsze jest promowana konkretna firma. Są takie niezależne w internecie. Tam jest 16 ubezpieczycieli w jednym miejscu więc wyskoczy od razu po kilka ofert od każdego. Od razu można kupić więc nie ma rozbieżności cenowych. Polecam sobie popatrzeć.
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Poszukując taniego OC warto zapoznać się z informacjami dostępnymi w artykule http://www.mfind.pl/inne-artykuly/tanie-oc. Znajdą w nim Państwo aktualne zestawienia kwot i ubezpieczycieli dla wszystkich województw. Pozostaję do dyspozycji w przypadku pytań bądź wątpliwości.
Ja w tym roku wybrałam ubezpieczenie na podstawie informacji z porównywarki ubezpieczeń Superpolisa. Jasno określone warunki dające się łatwo porównać to podstawa. Można wybrać i od razu wszystko załatwić przez Internet bez biegania z papierami i spotykania się z agentem ubezpieczeniowym.