Favore.plForumSamochody, usługi transportowe

Jakiego nowego SUVa wybrać?, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jakiego nowego SUVa wybrać?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • kompressor 26 mar 2011, 19:48
    A zobacz na Infiniti FX50

Opad szczęki co? uśmiech Jak dla mnie to najładniejszy obecnie produkowany SUV, drogi ale miodzio. Dla mnie jednak lekko odstraszająca jest znikoma popularność. Przecież na forum infoniti (o ile takie istnieje) to pogadam sobie z iloma ludzikami, 5? 10?
  • MemoNemo 26 mar 2011, 23:07
    JEEP GRAND CHEROKEE! Prawdziwa terenówka z USA, a oni się tam znają na takich pojazdach.
  • nafnafff 27 mar 2011, 6:01
    Taaa... tylko że oni przywykli do 4-krotnie tańszego paliwa, więc tamtejsze auta palą też inaczej. Wiry w baku kolegi, wiry... i to dosłownie.
  • kaziu 27 mar 2011, 7:26
    Bez przesady, palą więcej ale to są różnice 10-20%.
  • marsjanin 27 mar 2011, 10:29
    Co w skali roku może dać całkiem pokaźne sumki. Poza tym jeepy są wg mnie za bardzo siermiężne, takie kloce i nie tak praktyczne jak mogłoby się wydawać.
  • Aurelka 27 mar 2011, 13:36
    Co np. jest mało praktyczne?
  • Grantorino 27 mar 2011, 14:16
    A no np. pojemność bagażnika. Przyznasz, że lekko ponad 400 litrów to raczej kiepski wynik jak na taką krowę... w środku też rozczarowuje ilością miejsca, oczywiście ponownie biorąc pod uwagę wymiary zewnętrzne. Tej wielkości auta mają lepsze parametry, np. pojemność bagażnika (BMW X5 620 litrów, Audi Q5 775 litrów!!!). Tak więc jeep jest masakrowany.
  • Halma60 27 mar 2011, 17:05
    Lexus RX350 podobnie biedny bagażnik jak jeep, 430 litrów bodajże.
  • kompressor 27 mar 2011, 20:25
    Nowa Kia Sorento jest też OK

Wygląda fajnie i ceny oczywiście bardzo dobre. To już inny świat niż kiedyś. Koreańczyczy nauczyli się robić samochody konkurencyjne i przy okazji tańsze.
  • Specyfinder 27 mar 2011, 23:07
    A Łada Niva kłuje w ząbki? język
Samochody, usługi transportowe - dyskusje na forum