Cześć jakiś czas temu zdecydowałem się nabyć nawigację GPS. Mam teraz problem, bo nie wiem jaką wybrać i gdzie można ją najtaniej kupić. Ważne jest dla mnie, aby posiadała dokładne mapy polski i europy. Będę wdzięczny za wszystkie rady.
Wszystko zależy gdzie zamierzasz jeździć i czy tylko po drodze, czy może gdzieś poza. Zastosowań jest multum. Mogę ci poradzić, że nie ma sensu kupować nawigacji większej niż 4,3". Taki wyświetlacz jest wystarczający, więc po co przepłacać
Jeszcze może napisz jaki przedział cenowy cie interesuje, bo urządzeń jest od zatrzęsienia. Najtańsze kupisz za kilkaset złoty, droższe mogą nawet kosztować kilka tysięcy.
Henur musisz też się zastanowić czy chcesz kupić zwykłego, prostego sat nava, czy może jednak urządzenie na którym będziesz mógł oglądać filmy lub słuchać mp3.
Zdecydowanie polecam nawigacje Lark FreeBird . Myślę, że produkują dobre, a przede wszystkim niedrogie nawigacje . Ja posiadam model 43.1 i jestem z niego bardzo zadowolony.
Witam Tylko GARMIN i lepiej dopłacić pare groszy żeby była dożywotnia aktualizacja Map żadne Naviony czt TomTomy Tylko GARMIN sprawdż sobie Ranking Nawigacji i zobaczysz że na 50x Nawigacji Garmin jest w pierwszej czołówce Pozdrawiam
Ja przez nawigację miałam problemy na drodze. Niestety miałam kolizje na drodze. Z obsługi byłam zadowolona, była miła mimo trudnych warunków na drodze. Firma przetransportowała mój samochód bezpośrednio do warsztatu blacharskiego.