też jestem za Boschem i też myślę, że warto robić zakupy przez internet. Można znaleźć wiele ciekawych rzeczy i jest na pewno taniej, co do tego, gdzie można kupić tanio dobra zmywarkę myślę, że najlepiej byłoby kupić tam jest duży wybór a ceny przystępne i do tego dość często jakieś fajne promocje, więc może uda się kupić jeszcze taniej.
Ja już od jakiegoś czasu mam zmywarkę Bosha i jestem z niej bardzo zadowolona. Co do modelu, to wszystko zależy od tego, jaka wielkość jest Ci potrzebna, ale w sklepie avast.pl masz spory wybór tego sprzętu, także tam możesz znaleźć już coś konkretnego.
Ja mam zmywarkę SIEMENS SN 26M895EU i jestem zadowolony ale gdzieś wyczytałem na innym forum, że to jest ten sam koncern co produkuje boscha, i że to ta sama jakość
Uhum, zdecydowanie Bosch, - ja tą markę uwielbiam jeśli chodzi o domowe agd. No ale to zalezy, czy chce się zmywarki do zabudowy, czy wolnostojące no i wielkość - im więcej osób w domu, tym większa (chyba że wszyscy są na diecie heheheh)
Też szukam zmywarki i potrzebują coś małego i oszczędnego, żeby zmieściło się do mojej mikrokuchni. Ostatnio zajrzałam tutaj Zastanawiam się nad Mastercookiem, moja koleżanka jest bardzo zadowolona z ich zmywarki. Też zastanawiam się nad zakupem przez internet, bo często ceny są korzystniejsze, a odebrać sprzęt można tak na prawdę w normalnym sklepie AGD i nie powinno być problemów żadnych z gwarancją.
A ja mam AMICĘ i polecam.
Dopiero w praniu wyszło,że im większa tym lepiej więc kupujcie od razu 60-tkę. I na pewno nie zużywa więcej wody niż przy myciu ręcznym wręcz odwrotnie.
Zgadzam się, użycie zmywarki jest zdecydowanie oszczędniejsze, niż ręczna praca ale rozmiar sprzętu powinien być dostosowany do liczny domowników! Działa to na tej samej zasadzie co pralka, aby było wydajniej - zmywarka musi być pełna. Jeśli ktoś ma wątpliwości [url=http://www.zmywajwzmywarce.pl/jak-wybrac.php]jaką zmywarkę kupić[/url] powinien zwrócić uwagę na wielość, markę, zużycie energii i wody, a także ilość brudnych naczyń wyprodukowanych w ciągu dnia.