Ludzie kupują PS3 bo tam jest napęd BL, a potem i tak z niego nie korzystają bo filmy są po 100 zł. Najbardziej mnie śmieszy jak to sprzedawcy mówią o parametrach technicznych ile to tam ramu jest, jaki procesor z jakim taktowaniem. A kogo to obchodzi, niech sobie konsola będzie napędzana i silnikiem od kosiarki. Najważniejsze aby wszystko grało. Ostatnio grałem w BattleField 3 przez neta, niesamowite że można się w to wciągnąć na kilka godzin i ciągle jest niedosyt.
Kup dziecku odtwarzacz sony mp3 i zachęć do wychodzenia z domu. Uważam, że kupowanie PS3 czy XBOXa, czy czegokolwiek dzieciakowi jest dla niego krzywdzące. Dawno temu mp3 dostawało się na osiemnastkę… A potem jedzie taki na obóz czy kolonię i w plecaku ma netbooka, ipoda, iphona, palmtopa i PSP, bo przecież kazano mu zabrać najpotrzebniejsze rzeczy. Dobrą opcją wydaje się być również chińczyk albo bierki. Ewentualnie Twister jeśli był bardzo grzeczny.
Nie te czasy uważam że przenośna konsola to dobry prezent zwłaszcza jak dzieciak dużo podróżuje z rodzicami zamiast nudzić się w samochodzie to sobie chwile pogra. Przecież przenośna konsola nie jest po to aby w pokoju na kanapie rypać. A jeżeli chodzi o xboksa to według mnie bardzo dobry wybór kupując kupić konsolę z kinect'em to dopiero jest frajda dla dzieciaków, gry ruchowe. Niektóre gry wymuszają na nas ruch nieświadomie i to jest super sprawa- zabawa i ćwiczenia w jednym.
pistacja
24 cze 2013, 15:42 (ostatnio zmieniony przez autora 24 cze 2013, 15:42, w całości zmieniany 1 raz)
Taka używana PS3 może kosztować już około 800zł z dodatkami, więc opłaca się szukać różnych promocji. Generalnie nie widzę między tymi sprzętami aż tak kolosalnej różnicy jeżeli chodzi o jakość, ale na xboxie grałam jedynie kilka razy, więc nie jestem do niego przyzwyczajona i siłą rzeczy wybieram PS.
Zdecydowanie Playstation 3. Dlaczego? odpowiedź brzmi: PS PLUS. Abonament Playstation Plus kosztuje 195zł (koszt jednej nowej gry) za rok. w ramach usługi dostajemy co miesiąc 3 'darmowe' gry.... Od czasu jak mam abonament to nawet nie kupiłem żadnej gry bo 3 nowe na miesiąc to więcej niż jestem w stanie ograć