Szukam szkoleń językowych typu business english, może ktoś z Was mógłby mi polecić jakieś dobre? Będę wdzięczna, niestety zwykłe kursy nie spełniają moich oczekiwań.
mikola
25 kwi 2016, 12:07 (ostatnio zmieniony przez autora 25 kwi 2016, 12:08, w całości zmieniany 1 raz)
Nie każdy jest w stanie nauczyć się języka obcego na zwykłym kursie. Moim zdaniem warto zdecydować się na przykład na [url=http://www.szkolenia.avenhansen.pl/szkolenia-otwarte/business-english]szkolenie tego typu[/url] Business English. Jest on przeznaczony dla biznesmenów i prawników, wszystkich którym zwykłe kursy językowe nie wystarczają, może Cię zainteresuje.
Najlepiej sie zapytać na miejscu albo zadzwonić, ja na taki kurs nie chodziłam, choć by mi się przydał , na zwykłym kursie było koło zainsteresowań - właśnie z tematyki biznesowej.
Ja chodziłam na dodatkowe zajęcia z tematyki biznesowej w speak upie, a teraz przed wakacjami zapisałam się na kółko podróżnicze, przyda się na wakacjach, bo planuję wyjazd do Londynu
Chodziłam do speak up na kurs B1. Fajny miałam rozkład zajęć, połowa była skupiona na konwersacjach, miałam 2 Native speakers. Pomogło mi to z barierami w mówieniu.
Zonja a długo chodizłaś?? Chodziłaś na activities clubs? jak Ci się spodobały zajęcia online?? Dla mnie to było wybawienie, szczególnie jak w ciągu dnia, nie miałam czasu na wpadnięcie do szkoły a wieczorem znajdowałam chwilę na angielski
tylko że studia trwają 5 lat a kurs można i w kilka mieisęcy zrobić zależy od czego startujemy i jak daleko chcemy zajść, a co do bizneswego, to w speak up jet taki klub tematycczny który jest skupiony na słownictwie biznesowym