Miesiarki spiralne z dzieżą stałą 120 – 250
Zastosowane rozwiązania konstrukcyjne zapewniają intensywne i wydajne miesienie ciasta oraz uzyskanie najlepszych jego parametrów technologicznych poprzez idealne napowietrzenie i spulchnienie z dokładnym wymiesieniem surowców. Korpusy miesiarek wykonane są ze stali lakierowanej. Na życzenie istnieje możliwość wykonania korpusu ze stali nierdzewnej.
-
Możliwość przygotowania wszystkich rodzajów ciast: pszennych, mieszanych oraz żytnich.
-
Możliwość regulacji przez technologa obrotów na pierwszym i drugim biegu.
-
Czytelny i przejrzysty pulpit sterowniczy ledowe podświetlenie dzieży oraz dokładny pomiar temperatury.
-
Równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nie przekraczającej 5% objętości dzieży.
-
Dodatkowe, niezależne, awaryjne sterowanie na wypadek awarii systemu elektronicznego.
-
Cicha praca maszyny dzięki zastosowaniu przekładni pasowych oraz skrzynka elektryczna w standardzie wykonana ze stali nierdzewnej.
3 tryby pracy – łącznie 6 prędkości miesienia.
Zastosowanie falownika w każdym modelu sprawia, że urządzenia mają wszechstronne zastosowania w przemyśle piekarniczym oraz cukierniczym.
Możliwość regulacji przez technologa obrotów na pierwszym i drugim biegu – indywidualny dobór prędkości miesienia ciasta.
Chcesz dowiedzieć się więcej szczegółów, napisz lub zadzwoń.
DZIAŁ SPRZEDAŻY
Remigiusz Koniec
Wyślij e-mail
+48 52 391 02 01
+48 530 188 187
miesiarki spiralne, dzież stała, spiralna, miesienie ciasta, miesiarka