Wyposażając zakład gastronomicznego, należy zadbać o zakup odpowiedniego sprzętu. Aby wybrać właściwe urządzenia, warto współpracować z najlepszymi dostawcami. Firma IBIS zajmuje się produkcją urządzeń gastronomicznych już od lat. Miesiarki spiralne z dzieżą wyjezdną IBIS znajdują zastosowanie w każdym punkcie gastronomicznym, w którym liczy się szybkie i sprawne wymieszanie produktu. Są to zatem cukiernie, piekarnie, pizzerie czy restauracje.
Miesiarki spiralne służą do mieszania różnego rodzaju ciasta (o różnej konsystencji i składzie), w tym do jego wyrabiania, ugniatania oraz ucierania. Można za ich pomocą przygotować każdy rodzaj ciasta – od pszennego, przez mieszane, do żytniego.
Miesiarki z dzieżą wyjezdną zapewniają możliwość regulowania przez technologa obrotów na pierwszym i drugim biegu – występuje tutaj opcja indywidualnego doboru prędkości mieszania ciasta. Jest to niezwykle przydatne przy przygotowywaniu różnego rodzaju wypieków. Miesiarki mieszają ciasto nawet przy małej ilości składników, nieprzekraczającej 5% objętości dzieży.
Urządzenie jest bardzo intuicyjne w obsłudze. Posiada czytelny pulpit sterowniczy, ledowe podświetlenie oraz dokładny pomiar temperatury. Miesiarki są też bardzo bezpieczne, co potwierdzają spełnianie przez te urządzenia normy CE.
Korpusy miesiarek wykonano ze stali lakierowanej, jednak zgodnie z życzeniem klienta urządzenie może zostać wykonane ze stali nierdzewnej.
Chcesz dowiedzieć się więcej szczegółów, napisz lub zadzwoń.
DZIAŁ SPRZEDAŻY
Remigiusz Koniec
Wyślij e-mail
+48 52 391 02 01
+48 530 188 187