favore.pl
Smaczne domowe obiady, niska cena, bankiety

Smaczne domowe obiady, niska cena, bankiety nr 1200

Lokalizacja: Warszawa (woj. mazowieckie)

WYŚLIJ ZAPYTANIE
Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14 oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

INFORMACJE
Kontakt
Wyślij e-mail
ul. M. Konopnickiej 6
00-491 Warszawa

tel: 22 339077522 3390775
tel: 22 626890722 6268907
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 09:30-23:00
sb: 13:00-23:00
nd: 13:00-23:00
rozwiń
OPIS USŁUGI


Restauracja Studio Buffo przez samo swoje umiejscowienie między Studiem Nagrań a Teatrem prezentuje unikalne połączenie sztuki kulinarnej z duchem artystycznym, a nazwiska Janusza Józefowicza i Janusza Stokłosy są tego smakowitego połączenia najlepszymi gwarantami.

Szef kuchni Arkadiusz Radzki zaprasza na:

- smaczne domowe obiady w ciągu dnia, których dodatkową zaletą jest niska cena i błyskawiczna obsługa;

- nastrojowe wykwintne kolacje uzupełnione świetnie dostosowaną do dań i portfela kartą win;

- bankiety i przyjęcia, które mogą uświetnić występy gwiazd Teatru Buffo.

Niech zachętą do wizyty w naszej restauracji będzie poniższa recenzja Stowarzyszenia Polskich Krytyków Kulinarnych: "Takiej jagnięciny, golonki, zupy rybnej czy ruskich pierogów jak w Buffo w jednym miejscu nie spotkacie nigdzie" .

Menu:

Wychodząc naprzeciw sugestiom naszych klientów postanowiliśmy zaproponować ŚNIADANIA Z PORANNĄ PRASĄ. Chcielibyśmy aby przy porannej kawie nasi goście mogli zapoznać z najważniejszymi komentarzami dotyczącymi codziennych wydarzeń

Jajka sadzone (2 jajka)
6,-
Jajecznica (2 jajka)
6,-
Omlet (3 jajka)  
Dodatki do jajek
  • Boczek wędzony / bekon
  • Szynka
  • Łosoś wędzony
  • Ser blue
  • Papryka
  • Pomidory
  • Szpinak
  • Dżem
3,-
3,-
4,-
2,-
2,-
2,-
3,-
2,-
   
Jajka po wiedeńsku
6,-
Jajko na miękko
3,-
Jajko na twardo
3,-
Frankfurterki
6,-
Sałatka ze świeżych warzyw
6,-
Ser żółty
4,-
Ser biały
4,-
Miód
3,-
Jogurt naturalny
3,-
Talerz owoców
6,-
   
Kawa
7,-
Herbata
7,-
Soki
6,-
Mleko
2,-
   
Croissant mały
3,-
Tosty francuskie
4,-
   
Bułeczki, chleb, masło
- GRATIS !

SZEF KUCHNI POLECA / CHEF RECOMMENDS
 

SZTAFETA 4 X 50
1.Tatar wołowy 2. Śledź z sałatką z fasoli 3. Pierogi ze szpinakiem 4. Wątróbki  w boczku

1. Beef tartar 2. Herring with bean salad 3 Dumplings with spinach  4. Bacon wrapped around chicken livers 

27,-
   
PIEROGI RUSKIE ZE SZPINAKIEM
Dumplings with cottage cheese and spinach    
19,-
   

KOTLET MIELONY Z ZIEMNIAKAMI I BURACZKAMI
Minced pork cutlet served with potatoes and beetroot     

27,-
   
KOTLET SCHABOWY Z ZIEMNIAKAMI I KAPUSTĄ
Breaded pork chop served with potatoes and cabbage 
34,-
   
W KAŻDY CZWARTEK I PIĄTEK ŚWIEŻE MAŁŻE
Moules Mariniere every Thursday and Friday
27,-
   
OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU DANIE DNIA
 Monday to Friday - Dish of the day
26,-
   
 
   
   
PRZYSTAWKI / APPETIZERS
   
WĘDZONY ŁOSOŚ Z MUSEM CHRZANOWYM I OLIWKAMI
Smoked salmon with horseradish mousse and olives
26,-
   
SANDACZ PANIEROWANY W PESTKACH DYNI Z SAŁATKĄ  Z POMIDORÓW
Pikeperch breaded  in pumpkin seed with tomato salad
27,-
   
MARYNOWANY ŚLEDŹ Z SAŁATKĄ Z FASOLI
Marinated herring with bean salad
16,-
   
ZRAZY Z CUKINI FASZEROWANE WĘDZONĄ MOZZARELLĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI
Courgette rashers with smoked mozzarella and sun-dried tomatoes
21,-
   

PLACKI ZIEMNIACZANE Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM I  KWAŚNĄ ŚMIETANĄ
Traditional  potato pancakes with smoked salmon and sour cream

18,-
   
TALERZ SERÓW Z SUSZONYMI OWOCAMI I ORZECHAMI MARYNOWANYMI  W MIODZIE
Selection of cheeses with dried fruit and honey-marinated           nuts
25,-
   
WĄTRÓBKI ZAWIJANE W BOCZKU Z ZIELONYM PIEPRZEM PODANE Z SAŁATĄ 
Chicken liver wrapped in smoked bacon, in green pepper sauce served with mixed salad
22,-
   
FILET Z POLĘDWICY ZAPIEKANY Z OSCYPKIEM PODANY Z RUKOLĄ 
Beef fillet baked with oscypek - cheese served with rucola 
27,-
   
CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Z OLIWĄ TRUFLOWĄ I PARMEZANEM
Beef carpaccio with truffle oil and parmesan cheese 
29,-
   
BEFSZTYK TATARSKI Z POLĘDWICY   Z MARYNOWANYMI  GRZYBAMI
Beef tartar with marinated wild mushrooms
28,-
   
   
SAŁATKI / SALADS
   
SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM Z KONFITURĄ
Z MANGO I CHILII

Filet z kurczaka, sałaty, chilli, mango , pomidory, oliwki, oliwa z oliwek
 Chicken breast fillet, mixed leaves, chili, mango, tomatoes, black olives, olive oil    
27,-
   
SAŁATKA "CEZAR"
Sałata lodowa,  boczek, parmezan, anchois, grzanki, majonez 
Iceberg lettuce, bacon, parmesan cheese, anchois, croutons, mayonnaise  
19,-
   

SAŁATKA Z AVOCADO
Sałaty , avocado, winogrona, orzechy włoskie, ser pleśniowy, grzanki, olej z pestek winogron  
Mixed salad, avocado, nuts, blue cheese, croutons, grape seed oil 

19,-
   
POMIDORY Z MOZZARELLĄ I BAZYLIĄ
Tomatoes,  mozzarella and basil
23,-
   
SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM
Sałata lodowa,  tuńczyk, pomidory, rzodkiewka, oliwki, oliwa z oliwek, pieczywo czosnkowe
Iceberg lettuce, tuna fish, tomato, radish, olives, olive oil, garlic bread  
20,-
   
SAŁATKA GRECKA
Papryka, ogórek, pomidor, oliwki, ser feta    
Greek Salad - Peppers, cucumbers, tomatoes, olives, feta cheese   
19,-
   
   
ZUPY / SOUPS
   
ZUPA GRZYBOWA Z DOMOWYMI ZACIERKAMI
Mushroom soup with home made noodles
14,-
   
KREM Z CUKINI Z SUSZONYMI POMIDORAMI I ORZECHAMI     
Creamy courgette soup with sun-dried tomatoes and nuts   
12,-
   
ZUPA POMIDOROWA Z PULPETAMI I FASOLĄ
Tomato soup with meat balls and beans 
14,-
   
ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ I JAJKIEM     
Polish sour soup with sausage and egg  
12,-
   
   
RYBY / FISH
   
TURBOT W SOSIE WINNYM Z RYŻEM I SZPINAKIEM  
Turbot in wine sauce served with rice and spinach  
36,-
   
FILET Z ŁOSOSIA Z RUSZTU W SOSIE POROWO - BOROWIKOWYM Z PUREE ZIEMNIACZANYM I WARZYWAMI
Grilled salmon in leek and wild mushroom sauce served with mashed potatoes and vegetables   
38,-
   
ROLADKI Z SOLI Z MUSEM TRUFLOWYM PODANE Z RYŻEM I WARZYWAMI 
Sola fish roulade with truffle mousse served with rice and vegetables  
31,-
   
DORADA Z POMIDORAMI, SZAŁWIĄ I PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI 
Dorada fish with tomatoes and salvia served with roasted potatoes
35,-
   
OKOŃ MORSKI Z VINEGRETTE Z PIECZONEJ PAPRYKI I SMAŻOYMI ZIEMNIAKAMI  
Sea bass with roasted bell pepper vinegrette served with sautéed potatoes 
39,-
   
SMAŻONE KREWETKI Z RÓŻOWYM PIEPRZEM I WARZYWAMI
Prawns with pepper and vegetables      
34,-
   
   
DANIA GŁÓWNE / MAIN DISHES
   
FILET Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Z SOSEM BOROWIKOWYM, KOPYTKAMI I BURACZKAMI                             
Beef  fillet in wild mushroom sauce served with potato noodles and beetroot
46,-
   
T - BONE STEAK Z SOSEM Z ZIELONEGO PIEPRZU, FRYTKAMI I WARZYWAMI
T - Bone steak in green pepper sauce served with french fries and vegetables
47,-
   
RAGOUT Z WIEPRZOWE Z KMINKIEM I KOPYTKAMI
Pork ragout with caraway seeds and potato noodles
31,-
   
SZASZŁYK Z POLĘDWICZEK W SOSIE MYŚLIWSKIM Z FRYTKAMI I WARZYWAMI  
Pork fillet shish with french fries and vegetables
36,-
   
COMBER JAGNIĘCY W SOSIE "SOUBISE" ZE SMAŻONYMI ZIEMNIAKAMI I SZPINAKIEM 
Saddle of lamb in "Soubise" sauce served with sautéed potatoes and spinach  
55,-
   
PIECZONY UDZIEC JAGNIĘCY Z KLUSECZKAMI ZIEMNIACZANYMI I ZIELONĄ SAŁATĄ
Roasted lamb leg served with potato noodles and lettuce
41,-
   
PIECZONA KACZKA Z ŻURAWINĄ, BURACZKAMI I SMAŻONYMI ZIEMNIAKAMI
Roast duck with cranberry,  sautéed potatoes and beetroot
38,-
   
FILET Z KURCZAKA ZAWIJANY W BOCZKU Z SOSEM ESTRAGONOWYM PODANY Z RISOTTO ZE SZPARAGAMI
Chicken fillet wrapped in bacon with tarragon sauce  served with asparagus risotto 
30,-
   

MISKA PIEROGÓW
Pierogi z mięsem, pierogi  ruskie, pierogi  z kapustą i grzybami
Selection of dumplings stuffed with meat , cabbage and mushroom, cottage cheese

22,-
   
ZAPIEKANKA Z BOROWIKÓW I ZIEMNIAKÓW 
Casserole with wild mushrooms and potatoes
21,-
   
PIECZONY BAKŁAŻAN Z MOZZARELLĄ I PESTO 19,-
   
   
DESERY / DESSERTS
   
SZARLOTKA Z KONFITURĄ RÓŻANĄ I LODAMI WANILIOWYMI
Apple pie with rose preserve and vanilla ice- cream       
14,-
   
LODY WANILIOWE Z GORĄCYMI WIŚNIAMI  
Vanilla ice - cream with warm cherries       
16,-
   
MUS Z SERA MOSCARPONE Z SOSEM MALINOWYM
Moscarpone mousse with raspberry sauce
17,-
   
RACUCHY Z JABŁKAMI
Pancakes with apples
14,-
   
GORĄCY KISIEL Z MALIN 
 Warm raspberry jelly   
10,-
   
KAWA MROŻONA
Iced coffee
12,-
   
   
NAPOJE GORĄCE / HOT BEVERAGES
   
Kawa Buffo
Buffo coffee
10,-
   
Kawa
Regular coffee
7,-
   
Kawa espresso
Espresso
7,-
   
Kawa cappucino
Cappuccino
8,-
   
Cafe del Tiempo 7,-
   
Kawa bezkofeinowa
Decaffeinated coffee
7,-
   
Wybór herbat
Selection of teas
7,-
   
Herbata liściasta
Leaf tea
10,-
   
Gorąca czekolada
Hot chocolate
11,-
   
Grzane wino
Hot wine
11,-
   
   
NAPOJE ZIMNE / COLD BEVERAGES
   
SOK ZE ŚWIEŻYCH POMARAŃCZY
Freshly squeezed orange juice (0.3l)
14,-
   
SOK ZE ŚWIEŻEJ MARCHWI
Freshly squeezed carrot juice (0.3l)
8,-
   
SOK
Juice (0,30 l)
6,-
   
WODA MINERALNA
Mineral water (0,33 l)
4,-
   
WODA Z GÓR KAUKAZU
Spring water from Caucassus 0,5 l
10,-
   
PERRIER (0,33 l) 8,-
   
OSTROMECKO / KROPLA BESKIDU (0,25l) 5,-
   
FANTA (0,2 l) 6,-
   
SPRITE (0,2 l) 6,-
   
COCA-COLA (0,2 l) 6,-
   
TONIC (0,2 l) 6,-
   
ICE TEA (0,2 l) 6,-
   
RED BULL (0,25 l) 12,-


Przy grupach powyżej 8 osób doliczamy serwis w wysokości 10%.

Przyjęcia:

Rodzaje organizowanych przyjęć:
-koktajle
-bankiety firmowe
-szkolenia
-konferencje prasowe
-przyjęcia okolicznościowe

Przyjęcia weselne w Restauracji Studio Buffo na długo zostają w pamięci naszych gości. Z przyjemnością udzielimy wszelkich niezbędnych wskazówek dotyczących organizacji przyjęcia (dobór menu, wystrój Sali - dekoracje kwiatowe, oprawa muzyczna) uwzględniając preferencje pary młodej i oczekiwania gości.
Dołożymy wszelkich starań aby ten szczególne wieczór był jednym z najpiękniejszych w Waszym życiu.

Restauracja Studio Buffo to również wysokiej jakości catering (bankiety, koktajle, pikniki, bale, spotkania biznesowe, konferencje, przyjęcia okolicznościowe) dostosowany do potrzeb naszych klientów odnośnie menu, miejsca i charakteru przyjęcia

Zapewniamy:
- przygotowanie koncepcji
- obsługę logistyczną
- oprawę muzyczną

Warunki techniczne:

- przyjęcia koktajlowe do 200 osób
(do 300 z ogródkiem w okresie letnim)
- przyjęcia zasiadane do 100 osób.

sala Liczba miejsc w ustawieniu

stojącym

zasiadanym

przy wspólnym stole
Sala restauracyjna
200 100 50

Atuty obiektu:

klimatyzacja
zaplecze do organizacji imprez plenerowych
       
ogródek
parking strzeżony
       
udogodnienia dla niepełonsprawnych    

Wyposażenie:

- sprzęt multimedialny
- bezprzewodowy Internet
- profesjonalne nagłośnienie
- muzyka na żywo / DJ


Zapraszamy!


Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz


INNE USŁUGI TEGO UŻYTKOWNIKA
INFORMACJE
Kontakt
Wyślij e-mail
ul. M. Konopnickiej 6
00-491 Warszawa

tel: 22 339077522 3390775
tel: 22 626890722 6268907
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 09:30-23:00
sb: 13:00-23:00
nd: 13:00-23:00
rozwiń
OPINIE O UŻYTKOWNIKU
W trosce o wiarygodność opinii oraz reputację usługodawców rejestrujemy adresy IP komputerów, z których wystawiane są opinie.
Użytkownik wystawiający opinię proszony jest również o podanie danych kontaktowych, które nie są jednakże weryfikowane.
Smaczne domowe obiady, niska cena, bankiety - galeria
Smaczne domowe obiady, niska cena, bankiety Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4,5 na 5 (liczba ocen: 9)
Poprzednia usługa: Ferrari for rent (do wynajęcia) RÓŻNE IMPREZY!   Następna usługa: Turnusy w siodle