Wyślij e-mail Systemy Zarządzania Jakością zgodnie z normą ISO 9001:2008 oraz Systemy Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000:2005, IFS, BRC i HACCP wraz z GHP/GMP zgodnie z obowiązującymi normami polskimi i unijnymi opartymi o Codex Alimentarius (Światowy Kodeks Żywnościowy).
Wyślij e-mail
Pracowników produkcyjnych, inżynieryjno-technicznych, administracyjno-biurowych oraz kadrę kierowniczą z zakresu norm ISO 9001 i ISO 22000 oraz Systemu HACCP i Dobrych Praktych Higienicznych i Produkcyjnych (GHP/GMP), a także narzędzi jakościowych FMEA, 8D, 5S PPAP.
Wyślij e-mail
Systemy ISO 9001 i 22000 oraz HACCP i GHP/GMP w celu weryfikacji poprawnego funkcjonowania Systemów Zarządzania, tj. oceny stanu rzeczywistego, określenia wszelkich niezgodności i zaproponowania potencjalnych usprawnień.
Wyślij e-mail | Wyślij e-mail | Wyślij e-mail
Legnica - Wrocław - Kłodzko - Zdrój - Wałbrzych - Jelenia Góra - Zielona Góra - Opole
tel. Wyślij e-mail