Link do Filmu pokazowego :
http://www.youtube.com/watch?v=KaNRCd3yiDQ
KONTAKT: Zadzwoń, aby uzyskać więcej informacji:
tel. 517-507-158 Michał Alaba
TECHMASZ PREZENTUJE!
Maszyna cukiernicza: Linia do oblewania czekolada
1. Lina do oblewania czekoladą składa się z dwóch niezależnie pracujących części tj. :
- Głowica zwana dalej oblewarką przeznaczona do oblewania płynną czekoladą lub polewą czekoladową wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych.
- Tunel schładzający przeznaczony jest do schładzania wyrobów cukierniczych w ruchu ciągłym
oblanych czekoladą lub polewą czekoladową. Czynnikiem schładzającym jest schłodzone
powietrze, które krąży w obiegu zamkniętym w specjalnych kanałach.
Oblewarka w wykonaniu standardowym umożliwia wykonanie następujących czynności
technologicznych: oblewanie, podlewanie, oblewanie z nadmuchem, zdmuchiwanie nadmiaru polewy. Głowica Oblewarki jest całkowicie rozbieralna co daje możliwośc oblewania różnymi kolorami polew.
2.Oblewarka została wykonana ze stali nierdzewnej o nr.OH18N 9AISI305-przeznaczonej do budowy
maszyn i urządzeń dla przemysłu spożywczego do bezpośredniego kontaktu z żywnością
3.Główne części maszyny:
-Głowica oblewarki
-Tunel schładzający
-Agregat chłodniczy
-Płynna regulacja ruchu taśmy i siatki
6.Linia spełnia wszystkie wymogi WE z zakresu higieny i objęta jest 36 miesięczną gwarancją
PRODUKUJEMY LINIE 400mm 600mm oraz 800mm