Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Co warto kupić w Anglii?

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co warto kupić w Anglii?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • wee3 24 sty 2011, 22:57
    Mój facet wybiera się do UK. Co prawda jedzie tam służbowo, ale będzie tam tydzień więc mam zamiar mu zrobić listę zakupówprzymrużenie oka Na pewno błyszczyk toffi-jabłko, który kiedyś kupiłam w Londynie w durnym Tesco, a w Polsce go nie uświadczysz. Ale zastanawiam sie co jeszcze można tam kupić taniej albo coś czego w Pl nie ma... moze coś mi podsuniecie?
  • Tre30n 24 sty 2011, 23:35
    Może nie mam najświeższych danych, ale tanie (w mega promocjach) sa telefony, laptopy, akcesoria. Firmowe buty i ciuchy sportowe.
  • Labradorka 25 sty 2011, 6:08
    Mam znajomą, która pracuje w Anglii. Przyjeżdża do Polski co miesiąc i zawsze przywozi full ciuchów, a jedzie tam z pełną torbą jedzenia i lekarstw! Bo jedno lepsze, drugie tańsze niż tam...
  • AntyMaterialistka 25 sty 2011, 7:29
    Ciuchy warto kupować, nie dość, że są tańsze, to jeszcze lepszej jakości. Nie mówię o markach z górnych półek, (bo takich nie kupuję to ci nie powiem) ale outlety mają o wiele lepsze promocje niż w Polsce, tam wyprzedaże to są dopiero okazjeuśmiech Można sie nieźle obłowić.
  • yellowphone 25 sty 2011, 9:30
    Nie wiem jakie ciuchy lubisz, ale h&m i zara są nieporównywalnie tańsze niż w Polsce. Tak samo nike czy adidas, za 10 funtów możesz wynaleźć extra buty np.
  • birata 25 sty 2011, 11:45
    Jest masa rzeczy, które można kupić tam taniej niż u nas. Okazji do opróżniania portfela Ci nie zabraknieuśmiech Przede wszystkim jest tam o wiele więcej promocji, sa sklepy, które za pół ceny sprzedają super rzeczy. No i rzeczy, których nie dostaniesz w Polsce, zwłaszcza kosmetykiuśmiech
    Ja polecam Ci M&S, Next. Dla dzieci Gap. No i Body Shop - wszelkie do ciala smarowidłauśmiech

• wee3 25 sty 2011, 15:23
    A w Polsce jest chyba Body Shop nie? Co prawda nie w moim mieście. Znajoma mi mówiła, że w Primarku są bardoz tanie ciuchy.
  • birata 25 sty 2011, 18:00
    No są, ale ja wolę kupić jedną rzecz porządnej firmy niż 5 z Primarka, są słabej jakości i po paru praniach doslownie drą sie w strzępy. A co do Body Shopu to w Polsce ma kosmiczne ceny! O wiele bardziej opłaca się tam je kupować.
  • panchita 25 sty 2011, 19:59
    A ja mam troche rzeczy z primarka i jestem zadowolona. Tam są rzeczy różnej jakości, na niektóre nawet nie warto spoglądać, ale ja księ poszpera to mozna znaleźć naprawdę fajne i megatanie. Poza tym uwielbiam masla z bodyshopuuśmiech i słodycze są fajne jakich u nas nie ma.
  • D3niCle0 25 sty 2011, 20:41
    Moim zdaniem w primarku super się opłaca kupować rzeczy dla dzieciaków. Jak byłam wiosną w zeszłym roku to kupilam mojemu malemu praktycznie wszystkie ciuszki na caly sezon. Koszulki po funciaku, spodenki po dwa funty, i to bardzo porzadne i ładne. A ja kocham rzeczy atmosphereuśmiech
1 2 z 2  
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum