Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Co warto kupić w Anglii?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co warto kupić w Anglii?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Filiposlaw 25 sty 2011, 21:24
    Perfumy można kupić dużo taniej. Sportowe ubrania różnych marek też. Ja sobie robię zawsze jeszcze mały zpas słodyczy, których nie ma w Polsceuśmiech Np maltesers, kiedyś byly u nas, teraz ich nie widzę. I herbata Twinnings, w Polsce są, ale bardzo wygórowane ceny no i maly wybór.
  • nafnafff 25 sty 2011, 23:38
    Zabawki też są tańsze, sprawdzalam przed świętamiuśmiech
  • caipirinha 26 sty 2011, 6:51
    Ja też polecam sklepy z ciuchami. Jak trafisz na wyprzedaż to Cię wyniesie dużo taniej niż w Polsce.
  • fantazja00 18 mar 2011, 15:07
    Moim zdaniem najbardziej opłaca się kupować ciuchy. Poza tym warto również zajrzeć do second handów gdzie podobno można od czasu do czasu wyłowić prawdziwe perełki. Z resztą znam kilka osób, które jeżdżą do Anglii od razu jak tylko pojawią się wyprzedaże.
  • zosiasamosia 18 mar 2011, 16:06
    W tej chwili to bardziej sie opłaca lecieć tanimi liniami na wyprzedaż do Anglii niż kupować ciuchy w Polsce!
  • szarlottka 15 paź 2013, 18:11     (ostatnio zmieniony przez autora 16 paź 2013, 17:41, w całości zmieniany 1 raz)
    Byłam jakiś czas temu w UK u znajomych. Miało być fajne spotkanie po latach a wyszło jak zwykle... Musiałam nocować w hotelu w Londynie a nie znałam w ogóle okolicy. Udało mi się jednak znaleźć nocleg niedaleko lotniska i kupiłam sobie mnóstwo ubrań uśmiech
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum