Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Ferie z dziećmi gdzie?, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Ferie z dziećmi gdzie?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Hobito9 3 wrz 2015, 20:56
    A skąd jesteś? W jakim wieku dzieci?
  • ondak 25 wrz 2015, 9:27     (ostatnio zmieniony przez autora 2 paź 2015, 8:56, w całości zmieniany 2 razy)
    U mnie to był odwieczny problem, [url=http://naferie.pl/poradniki/narty-z-dziecmi]gdzie na ferie z dziećmi[/url] można pojechać i dobrze się bawić. Jest kilku fajnych organizatorów, którzy dają możliwość wyjazdu dzieci na zimowisko , choć dla dorosłych również maja ciekawe oferty. Nie wiem jak to będzie w najbliższym sezonie, ale w połowie października najlepiej jest już zacząć planowanie zimowego szaleństwa - podejrzewam, że tym razem będzie to Słowacja uśmiech
  • bozenamalik 28 wrz 2015, 11:10
    Tak czytam i czytam i właściwie wszędzie pojawiają się pomysły wyjazdów na ferie... A co z osobami, które nie mają takiej możliwości, żeby wyjechać, bądź żeby dziecko wyjechało? Czy to z powodów finansowych czy to najzwyczajniej czasowych, przecież nagle pół firmy posiadającej dzieci nie może wziąć urlopu w ferie... Macie jakieś pomysły na ferie dla dzieci, w warunkach "domowych"? Jakiś wyjazd, który można zorganizować w sobotę, niedzielę? Dajcie znać, najchętniej rejony Wielkopolski, Dolnego Śląska, żeby dojazd nie pochłaniał całego dnia.
  • cichocka48 28 wrz 2015, 15:44
    Góryuśmiech
  • lotny 4 lis 2015, 12:50
    my w tym roku wybieramy się do wieliczki, bo dzieciaki strasznie chciałby zobaczyć kopalnię soli uśmiech znacie jakiś hotel w Wieliczce godny polecenia? wiem, że jeszcze dużo czasu, ale nie lubię zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę przymrużenie oka
  • otojestkasia 6 lis 2015, 13:02
    lotny napisał:my w tym roku wybieramy się do wieliczki, bo dzieciaki strasznie chciałby zobaczyć kopalnię soli uśmiech znacie jakiś hotel w Wieliczce godny polecenia? wiem, że jeszcze dużo czasu, ale nie lubię zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę przymrużenie oka
    może hotel Koral na Przebieczanach? byłam tam w tamtym roku własnie na feriach z rodzinka i wszyscy bylismy zadowoleni, zwłaszcza z jedzenia uśmiech ogólnie przemiła obsługa, ładny wystrój (wiem, ze jakiś czas temu otworzyli nową część hotelową i sa nowe pokoje w bardzo wysokich standardach)
  • morikawa34 16 lis 2015, 11:21
    Dużo zależy od wieku dzieci. Jeżeli chodzi o mnie to wziąłbym je w góry.
  • KarolWoj 16 lis 2015, 16:03     (ostatnio zmieniony przez autora 3 gru 2015, 10:25, w całości zmieniany 1 raz)
    No właśnie, też się zaczynam nad tym tematem pomału zastanawiać, gdzie na te ferie... Nie ukrywam, że zw względów bezpieczeństwa wolałbym coś w naszym kraju, ewentualnie gdzieś blisko w góry. Dobrze byłoby też, żeby była tam jakaś szkółka narciarska, albo [url=http://naferie.pl/przedszkole-narciarskie]przedszkole narciarskie[/url] żeby dzieciaki miały co robić, a nie siedziały nam na głowach 24 na dobę, bo jaki to wtedy odpoczynek, a dla nich atrakcja? Kochamy się wzajemnie, ale cenimy swoją przestrzeń osobistą;-)wszyscy:-) jakiś zorganizowany wyjazd by się przydał... może coś tu wyczytam?
  • charlotte1991 21 gru 2015, 15:53
    Ja wziełabym dzieci na [url=http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/aktywna-zima-2016/]ferie nad morzem w Primavera[/url]. góry wydaja mi się strasznie oklepane. Poza tym nie rozumiem dlaczego wszyscy zimą jeżdżą w góry a nad morze nie? Ja wiem że latem fajnie jest się ochłodzić w wodzie ale przecież jest tam sporo innych atrakcji.
  • Daria05 22 gru 2015, 11:58
    KarolWoj napisał:No właśnie, też się zaczynam nad tym tematem pomału zastanawiać, gdzie na te ferie... Nie ukrywam, że zw względów bezpieczeństwa wolałbym coś w naszym kraju, ewentualnie gdzieś blisko w góry.
    Nie ma co się obawiać zagranicznych wojaży. Zajrzyj do Itaki - Narciarski Klub Itaki, w którym znajdziesz propozycje z nauką jazdy na nartach dla dzieci oraz różnimy innymi animacjami. Góry to dobry pomysł, zwłaszcza w te kierunki, gdzie dzieciaki będą mogły zobaczyć śnieg na żywo, bo w Polsce w tym roku i we ferie to może być trudne.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum