Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Jak tanio kupić bilet lotniczy, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak tanio kupić bilet lotniczy

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • pytajnik 7 mar 2012, 10:16
    Kilka podpowiedzi dotyczących kupna biletów lotniczych znajdziecie na stronie dotyczącej urlopów.
  • jagram 12 mar 2012, 13:23
    Aby zdobyć tanie bilety lotnicze często trzeba po prostu monitorować kilka stron i zamieszczane tam oferty. Warto także zapisywać się na newslettery. Jeśli bardziej interesuje Cię wygoda - zleć to ekspertowi. Zazwyczaj jest wtedy dodatkowa prowizja. Zawsze jest coś za coś.
  • 6 kwi 2012, 13:53
    Warto polubić na facebooku kilka linii lotniczych, bo tam najczesciej pojawiaja się informacje o promocjach i tanich lotach. Zresztą inne firmy też tak robia np. sklep heppin. Newsleter to oczywiście też dobry pomysł.
  • Aquarella 30 kwi 2012, 15:05
    Linie SAS mają też tanie bilety lotnicze - przykład loty do Dublina
  • gra_step 9 maj 2012, 13:40
    a najlepsze jest to ze niektore linie doliczaja sobie np. 36zl za platnosc karta / przelewem.... z jakiego k*** tytulu ja sie pytam?

czyste zlodziejstwo!

bilet w poromocji (kolniec lipca) dl Londynu za 72 zl znalazlem... a do tego te 36, 40 oplata lotniskowa itd itp...
    acz dlaej 72 zl to cena super przymrużenie oka
  • sthcos 13 cze 2012, 12:44
    Ja od pewnego czasu kupuje bo taką stronę wygooglałem i jak przeszukuje na niej oferty to porównuję z innymi portalami i jeszcze się nie trafiło żeby ktoś miał taniej

Pozdrawiam
    Kamil
  • glazuu 16 kwi 2013, 12:47
    a ja korzystam z takiej stronki dość ciekawa stronka. Na początku się bałem bo nie wiedziałem co to ale teraz już tylko z tej strony korzystam i nic innego nie chce. Sprawdzcie sobie sami i przekonajcie sie ze to dosc proste i szybkie miec bilet na e-mail'u uśmiech
  • blue-green 23 kwi 2013, 13:39
    Korzystam z dobrej wyszukiwarki połączeń, zarejestrowałam się tam i zawsze dostaje informacje o promocjach.[url=http://]Tanie loty do Chicago [/url]
  • Jol-anta 23 kwi 2013, 19:04
    Ciekawe strony .
  • Ada45 2 maj 2013, 11:50
    Można kupić bardzo tanio, ale to raczej tylko na stronach przewoźników i trzeba urządzić prawdziwe długie polowanie uśmiech
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum