Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Londyn na weekend, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Londyn na weekend

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Stinaa 10 mar 2011, 21:24
    Mnie zachwyciło Akwarium i Muzeum historii naturalnej. A w maju to już może będzie pogoda żeby poleżeć na cudwonej trawce w pakach Londynu, są niesamowite!
  • Lorelei 10 mar 2011, 23:04
    A możecie mi jeszcze podpowiedzieć czym najlepiej i najtaniej poruszać się po Londynie?
  • marek_kk 11 mar 2011, 1:17
    Metrem. Najszybciej i najtaniej.
  • Bancroft 11 mar 2011, 7:19
    Ja korzystałam z przewodnika Pascala i bardzo go polecam. Dużo praktycznych informacji. Osobiście miło wspominam spacer wzdłuż Tamizy, zwłaszcza wieczoremuśmiech No i Covent Garden, jak dla mnie to najbardziej romantyczne miejsce w Londynie. Akwarium jest niesamowite, ale drogie.
  • becia_koronczarka 11 mar 2011, 8:23
    Ja jeszcze nie byłam w Londynie, ale na pewno muszę zobaczyć Notting Hill! Obiecywałam to sobie za każdym razem gdy oglądałam ten film z Hugh Grantemuśmiech
  • D3niCle0 11 mar 2011, 11:28
    Byłam w Londynie chyba z 15 lat temu, ale pamiętam, że wielkie wrażenie zrobiło na mnie Piccadilly i Covent Garden. Super było znaleźc się w miejscach, które zawsze pokazywali w telewizjiuśmiech No i British Museum wspaniałe, szkoda, że tyle z tych zabytków zostało po prostu ukradzione... ale zobaczyć to na własne oczy, to i tak robi wielkie wrażenie.
  • Tre30n 11 mar 2011, 12:38
    Ja bym dodał do tego Opactwo Westminsterskie, Pałac Buckingham, Tower of London.
  • panchita 11 mar 2011, 15:47
    A wiecie jak się dostać z lotniska do centrum? Mamy samolot do Luton.
  • Lorelei 11 mar 2011, 18:00
    Z lotniska do centrum jeżdżą autobusy, bez problemu mozna się dostać. To juz sprawdziliśmyuśmiech
  • Skabe_den 11 mar 2011, 18:59
    A ja znalazłem fajnego bloga, są zdjęcia i zachęcające opisy, widać, że ktoś zna Londyn.
    http://poradydlapodroznikow.blogspot.com/2009/06/co-musisz-zobaczyc-odwiedzajac-londyn.html
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum