Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Londyn na weekend, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Londyn na weekend

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • panchita 11 mar 2011, 22:22
    A kto wie gdzie mozna dobrze (i nie za drogo) zjeść? Napić się kawy?
  • marek_kk 11 mar 2011, 23:09
    Na Piccadilly jest Gaucho, restauracja, gdzie podają fantastyczne steki. Kawiarnie jak dla mnie najfajniejsze na Covent Garden.
  • Yago 12 mar 2011, 1:42
    Wejdź sobie na e-londyn.pl, tam jest mnóstwo cennych informacji, o knajpach też.
  • rebeka1 17 mar 2011, 12:39
    Londyn to jedno z moich ulubionych miast. Czuję się tam rewelacyjnie. Poza tym mają tam rewelacyjne sklepy i second handy, dlatego warto jak już się tam jest zajrzeć do nich, bo można natrafić na prawdziwe perełki uśmiech
  • kamienna_twarz 17 mar 2011, 14:15
    Galeria figur woskowych Madame Tussaud to jedno z najciekawszych miejsc, które zwiedziłem. Warto się tam przejść, by zobaczyć ikony popkultury, polityki i zrobić sobie z nimi zdjęcia uśmiech
  • Issau 23 mar 2011, 12:18
    Dokładnie parki są piękne w Londynie. Poza tym Madame T. też bym sobie darowała. Warto wybrać się statkiem po Tamizie. Po moście milenijnym warto przespacerować się do Tate Modern. Uwielbiam to muzeum.
  • peana 17 lip 2011, 22:52
    Na mnie muzeum Madame Tussauds zrobiło spore wrażenie i chętnie wróciłabym tam jeszcze raz. Oprócz wszystkich tych miejsc, które warto zwiedzić to można skoczyć na zakupy na oxford street. Są tam naprawdę ciekawe promocje przymrużenie oka
  • phi_marketing 26 sty 2012, 13:01
    Jak dla mnie podstawa to znalezienie dobrej oferty na bilety lotnicze Londyn bo tutaj różnice mogą być bardzo duże. Jeśli chodzi o noclegi, trzeba się trochę naszukać, żeby znaleźć miejsce, które jest w dobrej cenie i nie ma o nim lawiny negatywnych wpisów. Zdecydowaliśmy się na hotelik daleko od centrum, ale wszystko było OK.

jeśli chodzi o sam pobyt to wiele zależy od naszej zaradności: Londyn może okazać się bardzo drogi, ale jeśli się postaramy koszty wcale nie muszą być tak wysokie.
  • Michalina_Slawek 11 mar 2012, 11:08
    Lorelei napisał:Wybieram się na długi weekend majowy do Londynu. Mamy cztery dni na zwiedzanie, poradźcie mi co warto zobaczyć? Wiem, że na pewno byłoby tego więcej niż na tych kilka dni, ale tak na pierwszy raz... jak mi się spodoba to jeszcze tam wrócęprzymrużenie oka Aha i mamy troszkę ograniczony budżet, a słyszałam, że tam strasznie drogoskrzywienie ale mam nadzieje, że można mimo to coś fajnego zaplanować.
    Czy mogę się zapytać, ile Was wyniesie orientacyjny koszt na osobę, w sensie noclegi +
    transport? Bardzo chciałabym zobaczyć Londyn, ale to chyba nie jest taka tania wyprawa :/
  • takka88 13 lip 2014, 21:45
    Ja mogę polecić Ci fajne [url=http://www.waldicab.pl/]taxi w Londynie[/url] Są tanie i dyspozycyjne. Ja korzystałam z ich usług kilka razy- odbierały mnie z lotniska, także nimi udawałam się na wycieczki poza miasto. uśmiech
    A co do zwiedzania to cały Londyn jest piękny, udanej podrózy
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum