D3niCle0 napisał:Nie popadajmy w paranoję, mam się czuć wyrodną matką, bo wożę dziecko przodem do kierunku jazdy?Nie rozmawiamy tu o tym jak kto się sprawdza jako rodzic, forum jest po to żeby sie wymieniać informacjami i rozwiewać wątpliwości. Nikt Ci nie powie jak robić pewne rzeczy, ale można się kogoś poradzić.
D3niCle0 napisał:A od jakiego wieku/wagi można zamienić fotelik na taką podkładkę? Bo mój syn się strasznie buntuje ostatnio jak ma jechać w foteliku i nie wiem czy nie lepiej by było jakbyśmy już zmienili...Moja dwuletnia córka jeździ z przodu w foteliku, któy wystaje ponad głowę, ma boczne trzymanie tułowia i głowy, własne pasy do zapinania. Ale z podkładką nie ma się co spieszyc ,chyba, że dziecko wyrośnie z największego fotelika z oparciem.
Williams napisał:Moja dwuletnia córka jeździ z przodu w foteliku, któy wystaje ponad głowę, ma boczne trzymanie tułowia i głowy, własne pasy do zapinania. Ale z podkładką nie ma się co spieszyc ,chyba, że dziecko wyrośnie z największego fotelika z oparciem.Własne pasy? A co to znaczy?