Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Orbitrek - polecacie?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Orbitrek - polecacie?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • nouv88 21 paź 2010, 14:12
    Ja bym jeszcze miała takie zastrzeżenia, że trzeba umiec sie zmobilizowac żeby ćwiczyć w domu. Ja wolę pójść do fitness klubu, tam nie ma kanapy, na którą łatwo upaśćprzymrużenie oka Kiedys miałam w domu rowerek, ale sie kurzyłprzymrużenie oka A w siłowni jakos potrafię jeździć 2 godziny. Ale orbitrek to fajne urządzenie, korzystam z niego regularnie.
  • WitoldEs 21 paź 2010, 17:50
    Ja zainwestowalem w orbitreka sześć lat temu i to był świetny pomysł! Owszem, mam okresy takie, że dlugo na niego nie wskakuję. Ale i tak często śmigam, jak tylko mnie najdzie to mam go zawsze pod ręką. A na siłownię trzeba się spakować, wyjść z domu, dojechać, przyjechać... I zajmuje to trzy razy więcej czasu. I powiem też, że nic mi sie jescze nie popsuło a mam go juz sporo czasu.
  • becia_koronczarka 21 paź 2010, 18:49
    Alicjana napisał:
    ambitna napisał:Niby tak, ale z drugiej strony, jak się w zainwestuje w dobry sprzęt to służy na lata. No i można ćwiczyć w każdej chwili, bo stoi w domu przymrużenie oka
    Nie do końca, bo z tego co wiem, to trochę hałasu taki orbitrek robi, więc wszystko zależy z kim mieszkasz...
    Jak komus przeszkadza hałas to można słuchać muzyki na słuchawkachuśmiech Rytmiczna muzyka bardzo pomaga utrzymać dobre tempo ćwiczeń, sprawdzoneprzymrużenie oka
  • zosiasamosia 21 paź 2010, 19:06
    Moja siostra bardzo poleca ten orbitrek, dzieki niemu odzyskala wagę i figure po urodzeniu dzieciuśmiech Było to co prawda wieki temu, ale jesli cos się zmieniło to chyba tylko mogli ulepszyć to urządzenie. Na pewno warto kupić do domu jeśli ma się oczywiście dość miejsca.
  • fantazja00 18 mar 2011, 11:19
    Moja siostra też ma orbitrek i jest z niego zadowolona. Czasem jak ją odwiedzam to sama na nim ćwiczę, bo jak dla mnie jest to wielka przyjemność. Przede wszystkim podczas jazdy kształtują się nie tylko mięśnie nóg, ale również pośladków i ramion. Warto też włączyć sobie jakiś film i jechać oglądając go. W ten sposób czas szybciej płynie i nie spogląda się co chwila na zegarek... uśmiech
  • Damona 24 mar 2011, 14:33
    fantazja00 napisał:Moja siostra też ma orbitrek i jest z niego zadowolona. Czasem jak ją odwiedzam to sama na nim ćwiczę, bo jak dla mnie jest to wielka przyjemność. Przede wszystkim podczas jazdy kształtują się nie tylko mięśnie nóg, ale również pośladków i ramion. Warto też włączyć sobie jakiś film i jechać oglądając go. W ten sposób czas szybciej płynie i nie spogląda się co chwila na zegarek... uśmiech
    heh robię dokładnie tak samo. Wieczorny ciekawy film i godzinka na orbitreku. Nie ma nic lepszego uśmiech
  • peana 28 mar 2011, 14:37
    Dlatego też wolę ćwiczyć na orbitreku w domu. Możesz wyglądać jak chcesz, oglądając przy okazji ciekawy film. Teraz właśnie nastał ten czas, kiedy muszę kupić nowy sprzęt. Ten jak na razie wydaje mi się najrozsądniejszy. A na pewno jakościowo przewyższa ten, który mam obecnie. Także nadal będę mogła gubić ten okropny tłuszczyk przymrużenie oka
  • irenkazokienka 24 lut 2014, 21:23     (ostatnio zmieniony przez autora 24 lut 2014, 21:24, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja polecam, świetnie się na nim ćwiczy i dobrze robi na sylwetkę, bo ćwiczysz jednocześnie górę i dół. Zobacz sobie orbitreki na sportbody http://www.sportbody.pl/orbitreki_k202 Ćwiczysz sobie w domu. Wygodnie, spokojnie, niczym sie nie przejmujesz. No ja bardzo polecam, bo siłownia jest nie dla mnie.
  • Leon99 14 mar 2015, 18:59
    Ja kupiłem żonie orbitrek http://www.marbo-sport.pl/product-pol-13780-Orbitrek-SG-821E-SOLAR-srebrno-czerwony-Sapphire.html na urodziny i myślałem, że sie obrazi ale okaząło się że to był trafny wybór, teraz cała rodzina na nim "jeździ" łącznie ze mną.
  • 15 mar 2015, 13:39
    Orbitrek świetny sprzęt! uśmiech rusza sie wtedy całe ciało uśmiech Idealne ćwiczenia cardio przymrużenie oka
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum