Zależy jaki sprzedawca Ci polecał. Jeżeli szukasz uczciwego sklepu, to obadaj ten sprzęt fitness http://fitspire.pl/kategoria/sprzet-fitness Solidna firma, długo siedzą w branży fitness, nawet bloga o nim prowadzą.
Ja bym z samym orbitrekiem się po prostu zanudził, lubię, jak ćwiczenia są urozmaicone, dlatego chodzę na siłownię Gliwice, gdzie mam duży wybór, a nie tylko jedno urządzenie i tyle z ćwiczeń, choć jako dodatek w domu orbitrek mógłby się sprawdzić. Ostatnio postanowiłem ćwiczyć z własnym trenerem i on część ćwiczeń właśnie zalecał na tego typu ogólnych urządzeniach, wiec czemu nie.
Dla mnie ten sprzęt jest rewelacyjny. W 2 miesiące straciłam 5kg i wcale nie był dla mnie to jakiś przerażający wysiłek. Raczej fajny sposób trzymania formy przed telewizorem Jakbyście chcieli kupić swój egzemplarz to Body Sculpture jest bardzo dobry
Ja zakupiłam kiedyś orbitreka i byłam bardzo zadowolona z efektów. Ogólnie sprzęty nie są tanie, rowerek stacjonarny tez sporo kosztuje ale ja nie lubie na nim ćwiczyć. Wolę normalny rower