Co nowego w ofertach bankowych ?
-
Ja ostatnio czytałam o usługach bankowych T-Mobile. Nie miałam pojęcia, że T-mobile jest teraz bankiem! Byłam w szoku szczerze mówiąc i nie wiem co o tym myśleć. Nie podoba mi się za bardzo to, że sieci komórkowe chcą się zajmować również bankowością... A wy co o tym sądzicie?
-
-
Pierwsze słyszę że to bank.
-
Z doświadczenia wiem, że w ofertach bankowych wszystko bardzo szybko się zmienia. Codziennie pojawia się coś nowego. Nic dziwnego w końcu na rynku mamy kilkadziesiąt banków które na co dzień ze sobą konkurują o klienta. Konkurują w ramach prawa oraz ram które tworzy także KNF. W poszukiwaniu informacji warto więc zaglądać także na takie fora jak to http://www.forum-kredytowe.pl/ - tam użytkownicy szybko wychwytują co lepsze okazje ;].
-
Masz 100% rację. Oferty banków zmieniają się bardzo szybko. Ja od jakiegoś czasu codziennie sprawdzam rankingi lokat. Ostatnio dowiedziałam się, ze do 31 lipca w skoku wołomin można założyć miesięczną lokatę na piątkę z oprocentowaniem 5,5% (oprocentowanie stałe) trzeba jedynie wpłacić minimum 10 tysięcy. Co sądzisz o tej ofercie? Mi wydaje się być korzystna.
Finanse, prawo, ubezpieczenia - dyskusje na forum