Ciekawski napisał:ja coś o tym słyszałem, ubaw po pachy. Podobno takie faktury się drukowało (te z meila) i zginało w pół, aby pokazać, że przyszły pocztą. Takich rzeczy to nawet w Erze nie maDla mnie to nie jest ubaw po pachy.
Biznesmenik napisał:To jak stosować e faktury reguluje rozporządzenia Ministra Finansów w sprawie wystawiania oraz przesyłania faktur w formie elektronicznej, a także przechowywania i udostępniania organowi podatkowemu lub organowi kontroli skarbowej faktur przesyłanych drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1119).Chciałem jeszcze zauważyć, że rozporządzenie (Dz. U. 2005 Nr 133, poz. 1119) straciło moc prawną i zostało zastąpione przez to o którym wspomniałem czyli Dz. U 2010 nr 249 poz. 1661.
Vatowiec napisał:O tak pomyliłem się. Dzięki za zwrócenie uwagi. To jest ten problem, że te prawo zmienia się jak w kalejdoskopie.Biznesmenik napisał:To jak stosować e faktury reguluje rozporządzenia Ministra Finansów w sprawie wystawiania oraz przesyłania faktur w formie elektronicznej, a także przechowywania i udostępniania organowi podatkowemu lub organowi kontroli skarbowej faktur przesyłanych drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1119).Chciałem jeszcze zauważyć, że rozporządzenie (Dz. U. 2005 Nr 133, poz. 1119) straciło moc prawną i zostało zastąpione przez to o którym wspomniałem czyli Dz. U 2010 nr 249 poz. 1661.