Favore.plForumFinanse, prawo, ubezpieczenia

Gdzie teraz oszczędzać, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Gdzie teraz oszczędzać

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • 11 lut 2014, 1:53
    Duże ryzyko przy takich szybkich kredytach,to i koszta nie małe , z tym że może są trochę zbyt duże deliktnie to określając.
  • plny 11 lut 2014, 11:31

Jeśli chodzi o konta bankowe to aktualnie najlepszą ofertę posiada Volkswagen Bank Polska S.A. Sprawdźcie ofertę. Z kredytu nie korzystałem jeszcze w żadnym banku.
  • 1 kwi 2014, 18:53
    W Skok Wołomin mają dobrze oprocentowane lokaty. Byłam dowiadywać się na temat lokaty w tym Banku i mam zamiar taką roczną lokatę tam założyć.Jestem również mile zaskoczona miłą i fachową obsługą pracowników.
  • 1 kwi 2014, 19:55
    Banki nie są dobrym miejscem na pomnażanie swoich pieniędzy. Konta oszczędnościowe nie chronią nawet przed inflacją. Jeżeli ktoś chce, tylko gdzie kumulować środki to OK, ale moim zdaniem jest to bezsensu. Lepiej już pomyśleć o ulokowaniu pieniędzy w jakimś produkcie finansowym, pokusić się o zakup jakiś akcji, obligacji. Możliwości jest wiele - trzeba po prostu poczytać i popytać.
  • szarlottka 20 lip 2014, 23:17     (ostatnio zmieniony przez autora 20 lip 2014, 23:19, w całości zmieniany 1 raz)
    Moim zdaniem akcje i obligacje to ryzykowne inwestycje a inflacja na lokatach i kontach oszczędnościowych nie jest aż ta duża, można jeszcze na nich coś zarobić. Ostatnio trafiłam na ofertę skoku wołomin i wydaje mi się że jest całkiem niezła. Do 31 można założyć lokatę na piątkę z oprocentowaniem 5,5% z wpłatą minimalną 10 tysięcy. Lokata jest miesięczna, nieodnawialna ale mimo to wydaje mi się opłacalnauśmiech Mało który bank daje teraz takie oprocentowanie, przeważnie jest ok 4%.
Finanse, prawo, ubezpieczenia - dyskusje na forum