Favore.plForumFinanse, prawo, ubezpieczenia

Konto bankowe dla małej firmy, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Konto bankowe dla małej firmy

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • LeoZawodowiec 12 lut 2011, 17:24
    Dlatego powtarzam lepiej wybrać droższe konto i mieć spokój z opłatami.
  • topinox 31 maj 2011, 13:09
    Już wcześniej ktoś wymieniał Ing i Mbank, w z mojej praktyki prowadzącego działalność są to banki, które oferują najlepsze [url=http://]firmowe konta bankowe[/url]. Patrzę tu z perspektywy działającego głównie w Internecie: szybkie płatności, kontrola salda i bezpieczeństwo transakcji po przez bankowość elektroniczną - jest dla mnie w tych bankach najlepsze. Mankamentem jest mała ilość bankomatów mBanku, ale i to można przeżyć. Koszty prowadzenia są znośne i nie sądzę bym kiedykolwiek skusił się na przynętę 0 zł za prowadzenie /choć było tak akurat w przypadku ING i potem jednak jakieś koszty były/.
  • topinox 12 sie 2011, 11:31
    A pro po drogich kont dla firmy czy ktoś może ma jakąś opinię na temat Inteligo dla firm, reklamują się jako idealne konto dla małej firmy, ale czy ktoś ma już swoje doświadczenia z PKO, bo nęka mnie doradca inteligo, zacząłem się zastanawiać, bo kusi mnie niższymi opłatami. Dostępność bankomatów też przemawia na plus, bo więcej w mojej okolicy niż ING.
  • Openlender 8 wrz 2011, 19:04
    Najlepsze konto dla małych firm mBank
  • Fin 26 wrz 2011, 12:45
    Podstawą do poszukiwania najlepszego to miesięczna opłata i opłata za przelewy, jeżeli to mała firma i nie będziesz miał depozytów, kart kredytowych,bankomatowych itp.
  • VictoriaB 7 paź 2011, 17:44
    Darmowe przelewy i prowadzenie konta to chyba priorytety dla osób poszukujących konta dla małej firmy.
  • Fin 12 paź 2011, 20:33
    Trzeba trochę czasu poświęcić na analizę.Chcesz konto internetowe czy tradycyjne to podstawowe pytanie.Następnie sprawdź ile kosztują twoje najczęstsze operacje bankowe, a więc miesięczne utrzymanie, przelew i przelew zewnętrzny.
  • ImprovedFinance 12 maj 2012, 11:55
    Konto firmowe to nieodłączny element prawidłowego funkcjonowania każdej firmy. Dlatego warto wybrać właściwe rozwiązanie.
    Zapraszam do mojej przeglądarki kont firmowych na stronie:

Przy okazji można sobie od razu założyć konto nie wychodząc z domu.
  • dexter01 17 maj 2012, 19:19
    Oj tam, najlepsze konto w w mBanku mają, poza tym można szybko w koncie pożyczyć pieniądze za pomocą Internetu w ramach kredytu odnawialnego.
  • Daria05 27 cze 2012, 13:36
    Sprawdź ofertę PKO BP, a zwłaszcza Pakiet Biznes Debiut 18. Sądzę, że to konto powinno Tobie odpowiadać.
Finanse, prawo, ubezpieczenia - dyskusje na forum