zagubiona napisał:Korzystałam z kredytu gotówkowego na rozruch firmy. Otrzymaliśmy z Profit Credit bez większego wysiłku z naszej strony. Minimum papierków, sprawna kompetentna obsługa, szybki przelew na konto. Nawet uprzedzono nas o możliwości darmowego odroczenia spłaty rat. Na całe szczęście nie musieliśmy z tej opcji korzystać.Ciekawa jestem na jakim oprocentowaniu. Jak dla mnie najkorzystniej jednak wypada Idea Bank jeśli chodzi o oferty dla firm, również młodych.
aniolek_diabelek napisał:Jeśli nosimy się z myślą wzięcia kredytu gotówkowego to w pierwszej kolejności powinniśmy sprawdzić oferty kilku banków, nie bazować tylko na jednym. Możemy pójść do banku osobiście i poprosić o przedstawienie oferty albo spróbować pójść na skróty i skorzystać z porównywarek kredytowych co pozwala nam szybciej i łatwiej prześledzić oferty wszystkich banków na rynku. Oszczędzamy w ten sposób dużo czasu, a on jest przecież najcenniejszy.Żadna porównywarka nie porówna Ci rzetelnie kredytów z uwzględnieniem pełnej twojej sytuacji na dany moment. Pomiędzy porównywarkę i chodzenie po bankach, postawiłbym opcję jaką jest doradca kredytowy, który na podstawie wywiadu porówna różne oferty, różnych banków i przedstawi najkorzystniejsze opcje. Masz tym samym i oferty i oszczędność na czasie.