Grazynka1975 napisał:a uważasz ze wygaduje głupoty???? No nie wiem, ja po prostu gdybym nie wygrała ani w ogole nie brala udzialu w loterii pusty sms czy jakiejs innej to udzielalabym wywiadu ze wygralam. Nie rozumiem po prostu jak by moglo byc inaczej i tyle.NATURALNIE UWAZAM ZE WYGADUJESZ GLUPOTY ,Dzisiaj ogladajac wiadomosci jest nadzieja ze zrobia porzadek z banda OSZUSTOW
Grazynka1975 napisał:Spojrz, kolejny zwyciezca loterii http://www.youtube.com/watch?v=0RnD0_Vrnqc takie wlasnie pozytywne rzeczy powinny byc dowodem ze ludzie wygrywaja w loterii pusty sms. zarzuty sa bezpodstawne w tym przypadku. ale racja, moim zdaniem trzeba zamknac temat bo kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Grac czy nie grac, kazdy zdecyduje sam.LOTERIA 74500 TO ZLODZIEJE I OSZUSCI !!!!!!!!!! NIE PROBOJCIE SIE NABIC W BUTELKE
Grazynka1975 napisał:Spojrz, kolejny zwyciezca loterii takie wlasnie pozytywne rzeczy powinny byc dowodem ze ludzie wygrywaja w loterii pusty sms. zarzuty sa bezpodstawne w tym przypadku. ale racja, moim zdaniem trzeba zamknac temat bo kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Grac czy nie grac, kazdy zdecyduje sam.LOTERIA 74500 TO ZLODZIEJE I OSZUSCI !!!!!!!! GWARANTUJE NA 100%
niusiek71 napisał:Powtarzasz tą samą wiadomość pod każdym komentarzem. Zastanawiam się czy masz z tego jakąś radość? Wiesz tyle zdań na jeden temat ile jest ludzi na świecie. Dla Ciebie loteria pusty sms to oszustwo ale inni widzą to w trochę inny sposób. Dlaczego nie ustusunkować się do opinii innych argumentami a nie czystym stwierdzeniem że ktoś jest oszustem. Tak jest najłatwiej.Naturalnie ze bede powtarzac ta sama wiadomosc poniawaz chce ostrzec ludzi przed ZLODZIEJAMI I OSZUSTAMI ,Osoby ktore juz sprobowaly wiedza o czym pisze i powtarzam ponownie LOTERIA 74500 jest nie do zaakceptowania. Radoscia bedzie dla mnie jak spotkam sie ze zlodziejami w sadzie bo to juz niedlugo natapi.