Favore.plForumFinanse, prawo, ubezpieczenia

Loteria "pusty sms na 74500", strona 7

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Loteria "pusty sms na 74500"

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • barbara111 9 lut 2011, 21:01
    Grazynka1975 napisał:a uważasz ze wygaduje głupoty???? No nie wiem, ja po prostu gdybym nie wygrała ani w ogole nie brala udzialu w loterii pusty sms czy jakiejs innej to udzielalabym wywiadu ze wygralam. Nie rozumiem po prostu jak by moglo byc inaczej i tyle.
    NATURALNIE UWAZAM ZE WYGADUJESZ GLUPOTY ,Dzisiaj ogladajac wiadomosci jest nadzieja ze zrobia porzadek z banda OSZUSTOW
  • Mom07 10 lut 2011, 0:57
    A wy ciągle jeszcze o tej loterii. Ja już dałam sobie spokój. Nigdy więcej moje dziecko nie zrobi czegoś takiego. Dostało reprymendę i tyle.
  • Grazynka1975 14 lut 2011, 12:56
    Spojrz, kolejny zwyciezca loterii takie wlasnie pozytywne rzeczy powinny byc dowodem ze ludzie wygrywaja w loterii pusty sms. zarzuty sa bezpodstawne w tym przypadku. ale racja, moim zdaniem trzeba zamknac temat bo kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Grac czy nie grac, kazdy zdecyduje sam.
  • Vatowiec 15 lut 2011, 9:00
    UKE na swojej stronie www opublikował wzór pisma kierowany do użytkowników telefonów, nękanych loteriami SMS-owymi. Oświadczenie należy przesłać do organizatora konkursu, a także swojego operatora w celu wyłączenia opcji loteryjnych.

Może to ukróci te praktyki?

Jednocześnie UKE informuje, że
    1. Nie przystępujmy do żadnej gry, zanim nie poznamy jej regulaminu, a w szczególności nie dowiemy się, w jaki sposób można się z niej wypisać.
    2. Nigdy nie bierzmy udziału w grach, w których płacimy za SMS-y przychodzące - przecież nie wiemy, ile ich będzie, a z reguły są one kosztowne.
    3. Pamiętajmy, że mamienie pewnością wygranej to oszustwo. Potwierdził to Prezes UOKIK nakładając karę na firmę stosującą takie praktyki.
    4. Zwracajmy baczniejszą uwagę na usługi, z których korzystamy w Internecie. Wielu usługodawców celowo zataja lub podaje nieprawdziwe informacje o koszcie SMS-a, którego musimy wysłać, aby poznać np. nasz wynik testu IQ, datę śmierci lub sprezentować komuś elektroniczną kartkę.
  • niusiek71 18 lut 2011, 11:46
    Nie rouzmiem dlaczego jak ktoś ma inne zdanie, czyli nie jest przeciwko loterii, to od razu musi byc podstawiony. Trochę pokrętna logika myślenia. Jeśli mam coś do kogoś to pisze. Mnie nikt nie oszukał i nie czuje się w żaden sposób wprowadzany w błąd więc nie wiem dlaczego nie można wyrażać swojego zdania nie będąc posadzonym o działanie na czyjąś korzyść.
  • barbara111 19 lut 2011, 22:33
    LOTERIA 74500 TO ZLODZIEJE I OSZUSCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielki uśmiech
  • barbara111 19 lut 2011, 22:36
    Grazynka1975 napisał:Spojrz, kolejny zwyciezca loterii http://www.youtube.com/watch?v=0RnD0_Vrnqc takie wlasnie pozytywne rzeczy powinny byc dowodem ze ludzie wygrywaja w loterii pusty sms. zarzuty sa bezpodstawne w tym przypadku. ale racja, moim zdaniem trzeba zamknac temat bo kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Grac czy nie grac, kazdy zdecyduje sam.
    LOTERIA 74500 TO ZLODZIEJE I OSZUSCI !!!!!!!!!! NIE PROBOJCIE SIE NABIC W BUTELKE
  • barbara111 19 lut 2011, 22:39
    Grazynka1975 napisał:Spojrz, kolejny zwyciezca loterii takie wlasnie pozytywne rzeczy powinny byc dowodem ze ludzie wygrywaja w loterii pusty sms. zarzuty sa bezpodstawne w tym przypadku. ale racja, moim zdaniem trzeba zamknac temat bo kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Grac czy nie grac, kazdy zdecyduje sam.
    LOTERIA 74500 TO ZLODZIEJE I OSZUSCI !!!!!!!! GWARANTUJE NA 100%
  • niusiek71 21 lut 2011, 8:27
    Powtarzasz tą samą wiadomość pod każdym komentarzem. Zastanawiam się czy masz z tego jakąś radość? Wiesz tyle zdań na jeden temat ile jest ludzi na świecie. Dla Ciebie loteria pusty sms to oszustwo ale inni widzą to w trochę inny sposób. Dlaczego nie ustusunkować się do opinii innych argumentami a nie czystym stwierdzeniem że ktoś jest oszustem. Tak jest najłatwiej.
  • barbara111 21 lut 2011, 22:38
    niusiek71 napisał:Powtarzasz tą samą wiadomość pod każdym komentarzem. Zastanawiam się czy masz z tego jakąś radość? Wiesz tyle zdań na jeden temat ile jest ludzi na świecie. Dla Ciebie loteria pusty sms to oszustwo ale inni widzą to w trochę inny sposób. Dlaczego nie ustusunkować się do opinii innych argumentami a nie czystym stwierdzeniem że ktoś jest oszustem. Tak jest najłatwiej.
    Naturalnie ze bede powtarzac ta sama wiadomosc poniawaz chce ostrzec ludzi przed ZLODZIEJAMI I OSZUSTAMI ,Osoby ktore juz sprobowaly wiedza o czym pisze i powtarzam ponownie LOTERIA 74500 jest nie do zaakceptowania. Radoscia bedzie dla mnie jak spotkam sie ze zlodziejami w sadzie bo to juz niedlugo natapi.
Finanse, prawo, ubezpieczenia - dyskusje na forum