Mi tam najbardziej podoba się lokata NA DOBRY POCZĄTEK. Dobre oprocentowanie i bardzo ważna sprawa w dzisiejszych nie stabilnych czasach, że jest możliwość możliwość zerwania bez utraty odsetek. Różnie się w życiu zdarza, fajnie, że pomyśleli też o tych, którym mogłaby powinąć się noga i nagle potrzebują pieniędzy.
Rzeczywiście, to bardzo dobra oferta lokaty dla każdego z oprocentowaniem 4,75%. I faktycznie istnieje możliwość zerwania lokaty w każdej chwili bez utraty zarobionych dzięki lokacie pieniędzy. Dla naszych klientów jest to niezwykle atrakcyjne, a liczba 200.000 klientów korzystających z tej formy oszczędzania mówi sama za siebie.
Pozdrawiam,
Michał Ostrowski
A jeszcze tak niedawno uzyskanie 7 czy 8% w skali roku nie było większym problemem A teraz sukces jest, jeżeli dają 4,5% Fakt jest taki, że lokaty rządzą na rynku usług finansowych ponieważ są bezpieczne pewne. Ten [url=http://www.comperia.pl/lokaty-bankowe-poradniki-rankingi-raporty.html]ranking lokat bankowych[/url] potwierdza moją tezę.
Teraz też można znaleźć lokatę z konkretnym oprocentowaniem. Trzeba tylko dobrze poszukać. Do 31 lipca w skoku jest możliwość założenia lokaty na piątkę z oprocentowaniem 5,5%. Wpłata minimalna wynosi bodajże 10 tysięcy więc całkiem spoko, bo z tego co widziałam inne banki przy tak wysokim oprocentowaniu chcą większą wpłatę.