Favore.plForumFinanse, prawo, ubezpieczenia

WYPADEK, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

WYPADEK

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • mfind 5 maj 2014, 8:50
    Witam,

Jak napisał mój przedmówca - w sytuacji, kiedy zostało sporządzone oświadczenie, spisałeś OC sprawcy, odszkodowanie jak najbardziej Ci się należy. Podstawowa zasada głosi, że z wnioskiem o likwidację szkody zwracasz się nie do zakładu ubezpieczeniowego, w którym opłacasz składkę, ale do firmy, którą wcześniej wybrał sprawca kolizji. To z jej przedstawicielami należy się kontaktować. Z kim, o czym i w jaki sposób rozmawiać, dowiesz się z artykułu dostępnego na mfind http://www.mfind.pl/dochodzenie-odszkodowan/likwidacja-szkody-lub-odszkodowanie-z-oc-sprawcy-czyli-jak-skorzystac-z-czyjejs-polisy/. Pozostaję do dyspozycji w przypadku pytań bądź wątpliwości.

Pozdrawiam,
    Kamil Świderski – Mfind
  • Masa 20 maj 2014, 0:09
    Jak dla mnie to nie ma sensu się użerać z tym wszystkim bo stracisz tylko nerwy, ja w podobnej sytuacji powierzyłem ściąganie odszkodowania firmie.
  • DytulaJ 25 cze 2014, 22:31
    A jakiej firmie? Bo ja potrzebuje pomocy tego typu, a znajoma poleciła mi firmę Pionier, która ma siedzibę w Lublińcu. Działają szybko i sprawnie oraz profesjonalnie, działając w kraju oraz a granicą.
  • maciejewskaa 25 paź 2014, 22:05
    Idź do firmy EuCO. Na pewno nie pożałujesz. Oni mają doświadczenie w takich sprawach.
Finanse, prawo, ubezpieczenia - dyskusje na forum