Mi się poprawił wizerunek firmy jak zaczęłam korzystać z polskich epłatności, współpraca z zaufaną marką, nowoczesne terminale i szybkie płatności nawet w innej walucie.
Tak, masz indywidualnego opiekuna, który we wszystkim pomaga, jest to bardzo przydatne szczególnie na początku. Często korzystałam też z ich infolinii, która jest czynna 24h
Moja siostra korzysta z polskich epłatności w swojej restauracji, faktycznie więcej klientów się pojawiło kiedy pojawiła się możliwość płatności kartą.
mam salon fryzjerski, trochę trwało zanim zdobyłam swoich klientow, widze, ze zwracają uwagę na wiele czynników, oprócz samej fryzury koncowej patrzą nawet na sprzęt jakiego sie uzywa, dlatego kupując coś do salonu biorę sprzety, które nie tylko są niezawone ale i dobrze wyglądaja, tutaj świetnie wypadają urzadzenia Babyliss PRO.
Masz od Babyliss pro trymery u siebie? Chcę kupić nowy trymer do salonu, spodobał mi ię model z metalową obudową i ostrzem T-blade, model jest zaprojektowany przy współpracy z Ferrari, można jej używać i bezprzewodowo i przewodowo