W związku z tym, że ostatnio silnie się rozwija specycyjny rynek i transportowy można pomyślec o np. zaopatrzeniu firm transportowych, jest to jakiś biznes a chyba nie wymaga wkładu jakiegoś ogromnego tyle co kupic towar, który tez nie jest bardzo drogi.
Niestety czasami bywa tak, że ludzie zaczynają biznes ale nie znają się na marketingu przez co nie ma klientów i firma zamiast przynosić zyski zaczyna przynosić długi. Dzisiaj trzeba mieć naprawdę solidną wiedzę w tym zakresie
fela
9 mar 2015, 11:17 (ostatnio zmieniony przez autora 9 mar 2015, 11:18, w całości zmieniany 1 raz)
z każdego pomysłu można zrobić świetny biznes, trzeba tylko być w niego zaangażowanym i za wszelką cenę brnąć do osiągnięcia celu. Przeczytaj sobie książkę, taką nowinkę na rynku, "Ekspert biznesu. Jak wymyślić, stworzyć i prowadzić zyskowny biznes bez środków na start" tu jest do kupienia w standardowej wersji lub elektronicznej [url=http://helion.pl/view/8447w/eksbiz.htm]link helion.pl/view/8447w/eksbiz.htm[/url] to jest książka napisana przez praktyka biznesu, więc wszelkie w niej zawarte porady na pewno są bardzo przydatne. książka mowi o strategii firmy, biznesplanie, jest tam też masa ćwiczeń, dzięki czemu możesz lepiej zapoznać się z tematem i oswoić z życia wziętymi sytuacjami.
Wg ekspertów najbliższe lata będą należeć do sektora usług,branży IT, self publishingu, edukacji i biotechnologi. Myslę, że usługi zawsze są potrzebne ważne aby sie wstrzelić w rynek i to odpowiednio.
Ja zauważyłam, że ostatnio wzrosło zapotrzebowanie na pakiety medyczne. Coraz więcej ludzi rezygnuje z usług NFZ-u. Znalazłam ostatnio ofertę która sprzedaje pakiety medyczne w cenie 65 - 300 złotych i pomyślałam, że fajnie byłoby nawiązać z nimi współpracę. Co o tym sądzicie? Da się na tym zarabiać? Codziennie o 12, 16 i 20 są webinaryna których można zdobyć wiedzę na temat zarabiania przez internet. Chciałabym wziąć w nich udział...
Dobre pieniądze są teraz w tworzeniu stron internetowych (szczególnie jeśli umie się robić strony mobilne i responsywne). Nic tylko zakładać własną działalność, szczególnie że można zaoszczędzić sporo pieniędzy na rejestrowaniu własnego biura korzystając z rozwiązań takich jak tutaj: http://ideaplace.pl/pl - po co płacić za biuro jak za zboże skoro można to zorganizować dużo taniej?