Korra napisał:Cześć wszystkim Ja ostatnio trafiłem na vaporti.pl i zastanawiam się właśnie czy byłaby to dobra opcja na franczyzę Wydaje się to dość przyszłościowe i póki co nietypowe, bo jeszcze nawet nie słyszałem o możliwości picia shotów w formie pary, a z opisu zapowiada się co najmniej intrygująco Co o tym myślicie?Myślę, że jak najbardziej warto się nad tym zastanowić
kamilmazur napisał:Ja też jestem tego zdania. Szczególnie, jeśli jeszcze jest nisza w danym mieścieKorra napisał:Cześć wszystkim Ja ostatnio trafiłem na vaporti.pl i zastanawiam się właśnie czy byłaby to dobra opcja na franczyzę Wydaje się to dość przyszłościowe i póki co nietypowe, bo jeszcze nawet nie słyszałem o możliwości picia shotów w formie pary, a z opisu zapowiada się co najmniej intrygująco Co o tym myślicie?Myślę, że jak najbardziej warto się nad tym zastanowić
UllKa napisał:Jak się nie ma doświadczenia to najlepiej zainwestować we franczyzę. Na przykład na otwarcie multiagencji ubezpieczeniowej pod logo cuk wystarczy 15 tysięcy i właściwie wszystkiego uczą od podstaw.Jak na franczyzę to nie jest duży koszt.Niezły pomysł mim zdaniem.Muszę doczytać.