Skuteczna w pozycjonowaniu stron w internecie jest agencja interaktywna [url=http://] Apogeum[/url] z Gdańska. Są kreatywni w zdobywaniu ruchu na stronę, a płatność następuje po osiągnięciu zamierzonych celów.
Tak jak już wspominałem dla nas wszystkie pracy wykonuje agencja Łodzi, tj. oni Przede wszystkim dzięki temu oszczędziliśmy czas, bo efekty ich pracy nadeszły naprawdę bardzo szybko. Od 1 października dodajemy do pozycjonowania 5 kolejnych fraz i czekamy na efekty. Wszystkie zamówione dotychczas, naprawdę pozwoliły nam na zdobywanie klientów. Liczymy na to, że dalej będzie podobnie.
Ja polecam wykorzystać portal społecznościowy wykorzystujący ideę crowdsourcingu . Bardzo fajna stronka, gdzie użytkownicy angażują się w działanie firmy i dzielą się swoimi pomysłami na temat jej rozwoju. Daje również możliwość ogłaszania różnego rodzaju konkursów związanych z firmą, przez co bardzo skutecznie buduje relację oraz rozpowszechnia firmę. Otwartość na ludzi to tak naprawdę podstawa skutecznej promocji.
Ciekawy film, sama c zęsto zastanawiałam się jak to jest z tymi grouponami. Sama skorzystałam kilka razy i przyznaje ze nie czuje się korzystnie w roli "łowcy okazji". Fryzjer którego odwiedziłam otwarcie mowił, że nie opłaca im się to totalnie. Bo reklama z tego niewielka, a kobitki urobione "za darmo" po łokcie. Większość z tych portali bierze 50%, łatwo sobie policzyc ile idzie do przedsiębiorcy, to zabawa dobra dla rozkręcających się firm. Melex nie podałeś, w jakiej branży działasz, a wszystko zaleźy od tego. Na obecną chwilę mogę doradzić jedynie rejestracje w katalogach firm, na LOKALNYCH portalach.
Jeśli będziesz juz mial strone internetową pomyśl o programie partnerskim . Jeśli chcesz otrzymać prowizję w wysokości 20% wartości brutto od danej sprzedaży wystarczy polecić na swojej stronie produkt firmy.
Ja proponuję marketing szeptany. Pochodź po forach, poopowiadaj o swojej działalności. A jeśli nie masz czasu, to zleć jakiejś firmie wypozycjonowanie swojej strony. Trochę to droga zabawa, ale przynosi efekty. No i sprzedaż idzie w górę zazwyczaj
Proponuję skorzystać z agencji reklamowej, najlepiej takiej, która ma duże doświadczenie na rynku, bogate portfolio, oraz prowadzi kampanie reklamowe w internecie.